Bag disse lækre påskemuffins i påskeferien

Muffins til kaffen er et hit i påskedagene Opskriften er fra Dansukker(12 stk.) Ingredienser 100 g margarine 3/4 dl mælk 1 1/2 dl rørsukker 2 æg 1 tsk bagepulver 1 tsk Vaniljesukker 2 spsk kartoffelmel 2 1/2 dl hvedemel Fromage 3 æg 2 dl Flormelis 2 dl kaffefløde saft og reven skal af 1 citron...

Muffins til kaffen er et hit i påskedagene

Opskriften er fra Dansukker(12 stk.)

Ingredienser

  • 100 g margarineFoto: Dansukker
  • 3/4 dl mælk
  • 1 1/2 dl rørsukker
  • 2 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 2 spsk kartoffelmel
  • 2 1/2 dl hvedemel

Fromage

  • 3 æg
  • 2 dl Flormelis
  • 2 dl kaffefløde
  • saft og reven skal af 1 citron
  • 5 blade husblas
  • 3 dl piskefløde
  • Pynt: Flor med chokolade og jordbærsmag. 

Sådan gør du:

  1. Smelt margarine, og tilsæt mælk. Varm op til kogepunktet. Pisk æg og sukker let. Bland alle de tørre ingredienser, og rør dem i æggemassen skiftevis med mælkeblandingen. Hæld dejen i papirforme eller i en muffinform, og bag midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter. Lad kagerne køle af. 
  2. Skær et låg af hver muffin, og del låget i to. Læg husblas i blød i rigeligt vand. Bland kaffefløde, æg og Flor Tropical i en kasserolle, og varm op, til det bliver cremet. Tag husblassen op af vandet, og rør den i den varme creme. Tilsæt citronsaft og -skal. Pisk fløden til skum, og vend den i den afkølede creme. 
  3. Læg fromage på hver muffin med en ske. Sæt de to dele af låget i som vinger. Bland Flor med chokolade- og jordbærsmag (Flormelis med smag) med lidt vand, og pynt kagerne med øjne og næb.
  4. Stil dem i køleskabet, indtil de skal på bordet.
Twitter Print

Mest læste artikler