
Grønne tomater – syltede eller stegte i madlavningen
Hvad skal man gøre i efteråret med de mange tomater, der stadig er grønne og umodne? Hvis du er ude efter smagsoplevelser, kan du for…
Hvad skal man gøre i efteråret med de mange tomater, der stadig er grønne og umodne? Hvis du er ude efter smagsoplevelser, kan du for…
Nem opskrift på fastelavnsboller på en bund af dejlige luftige vandbakkelser og med en smovset creme, som du kan give din egen favoritsmag.
Når computeren eller fjernsynet står på standby, sluger den mere strøm, end de fleste er klar over - en elsparreskinne kan minimere dette "strøm-tyveri".
Ønsker du at spise flere grøntsager i hverdagen, så kan du finde inspiration i kogebogen "Spis grønt hele ugen" af Alice Hart. Prøv blandt andet…
Chokolade fondant er populært sagt en chokoladekage med flydende midte. Når du sætter skeen i kagen, flyder det med lækkert chokolade. Prøv Claus Meyers opskrift,…
Står du og mangler den imponerende, overdådige og ikke mindst velsmagende dessert til nytårsaften. Så er nytårsiskagen fra bogen Stjernestunder & gæster et godt valg.…
Juletræet er noget af det vigtigste til jul, men før du inviterer de vintergrønne nåletræer ind i varmen, er det en god idé at gøre…
På Valentinsdag er kærligheden i centrum, og det markeres gerne med en smuk buket blomster til sin udkårne. Men husk - blomsterne har sit helt…
Når sommervarmen sætter ind, bliver kammerjunkerne revet ned af hylderne. Med denne nemme opskrift sikrer du dig friske forsyninger. Samtidig undgår du at ødelægge smagsoplevelsen…
Danmark har været udsat for voldsomme skybrud de senere år. Det har mange steder resulteret i oversvømmede kældre og omfattende skader. Vi har set nærmere…
Når risalamanden bliver sat på julebordet følger kirsebærsaucen automatisk med. Men hvem siger, at tilbehøret skal være lavet af kirsebær? Prøv nogle af disse lækre…
Brug ovnen rigtigt, husk grydelåg, udnyt eftervarmen og brug mikroovn og elkedel som en del af madlavningen. Det er opskriften på en klimavenlig tilberedning af…