Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 1 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Gulvvask, rengøring og rengøringsmidler v/ Louise Grønhøj


Fra mit tidligere indlæg kender du allerede til, de 3 ting der overordnet set gør din gulvvask nem, effektiv og lynhurtig.

1. Vælg det rigtige udstyr
2. Vælg den rigtige metode
3. Vælg det rigtige rengøringsmiddel

** LAD OS VARME OP MED EN LILLE VIDEO **
KLIK HER: https://www.youtube.com/watch?v=BXDdVdtFqs8&feature=related

Og nu skal vi lidt mere i dybden med det! Er du klar til at få mine hemmeligheder om valget af det rigtige udstyr?

Oh jo.. Lad mig lige slå fast, at selvom jeg elsker rengøringsmidler og rengøring, er det stadig EKSTREMT VIGTIGT  for mig, at det er LET & LIGETIL. Det må også meget gerne gå lidt  “TJEPT” selvfølige uden det går ud over kvaliteten.

Og her er det rigtige udstyr i den grad afgørende!!! Virkelig. Jeg lover dig, at du vil bliver overrasket over, hvad det rigtige udstyr kan gøre for dig. Der findes et hav af metoder, og man skal selvfølgelig altid vælge lige præcis den man bedste kan lide (det er vi eninge om ikke?). Men jeg vil gerne dele min personlige farvorit med dig!

Jeg elsker den her slags moppe (se video). Og for mig er det faktisk næsten som at danse (bonus: du fører endda selv an, og ingen dårlig dansepartner får dig ud af balance). Den vejer næsten ingenting og er super let at bevæge henover dit gulv. Selve moppen sidder fast med velcro, og kan fluks skiftes i et snuptag. Skaftet kan indstilles så det passer perfekt i din højden.

For mig er udstyret i den grad afgørende, og jeg kender til alverdens forskellige slags udstyr til gulvvask. Men som sagt, så har alle jo deres favoritter. Den her type synes jeg bare du måtte kende til, for den gør virkelig mit liv noget lettere!!!

Den kan bruges både med en våd og en tør moppe på. Altså det er den samme moppe, men den kan bruges både som tør og som våd. Som våd er den super effektiv til regulær gulvvask, imens den som tør snildt erstatte en støvsugning i ny og næ (de store rengøringsselskaber “tørmopper” i stor stil. Og det går lynhurtigt).

Der er 1000 ting jeg kunne fortælle, men jeg må begrænse mig.
dog lidt extrainfo:

a. Brug altid moppen i 8 talsbevægelser
b. Hold den tæt ind til kroppen det er mest ergonomisk korrekt
c. Indstil teleskopskaftets længde korrekt (det er din hagehøjde)
d. Når du vil sætte en ny moppe på, så vend moppen rund i stedet for selv at bukke dig ned.

Nok om udstyr for denne gang – vi ses/skrives snart ved igen, hvor jeg vil fortælle dig om valget af det rigtige rengøringsmiddel.

Hav en skøn dag.

Kærlig hilsen
Louise

Mest læste artikler