Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 2 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Fra mit tidligere indlæg kender du allerede til, de 3 ting der overordnet set gør din gulvvask nem, effektiv og lynhurtig.

1. Vælg det rigtige udstyr
2. Vælge den rigtige metode
3. Vælg det rigtige rengøringsmiddel

** LAD OS IGEN VARME OP MED EN LILLE VIDEO **
KLIK HER: https://www.youtube.com/watch?v=BXDdVdtFqs8&feature=related

Del 1 af 3 handlede om UDSTYR, og del 2 af 3 skal handle om METODE. Er du klar til at få mine hemmeligheder omkring metoden?

Godt så… Selvfølgelig er det vigtigt at have det rigtige udstyr og det rigtige rengøringsmiddel, men det er mindst lige så vigtigt at anvende den rigtige metode. Jeg har efterhånden set lidt af hvert, og jeg kan fortælle at 9 ud af 10 gange løser jeg rengøringsudfordringer omkring gulvvask blot ved at evaluerer på rengøringsmetoden.

Så den gode nyhed er, at der er virkeligt meget at hente ved at anvende den rigtige metode, og jeg vil nu løfte sløret for de mest typiske metodefejl.

A. Det er meget vigtigt, at du laver den helt rigtige opløsningen af dit rengøringsmiddel. Læs grundigt på rengøringsmidlets emballage hvilken dosering der anbefales at anvende. Faktisk kan både underdosering og overdosering give problemer. En underdosering vil typisk give dig oplevelsen af en ineffektiv sæbe, imens en overdosering ofte efterlader dit gulv med en grim fedtet overflade iform af en sæbefilm.

B. Du kan med meget stor fordel udskifte dine gulvmopper og dit vaskevand hyppigt. Faktisk anbefaler jeg de professionelle at udskifte deres gulvmoppe allerede efter 30-40 kvadratmeter. Altså vask et areal på 30-40 kvardratmeter – udskift den brugte moppe med en ny/ren moppe – vask så de næste 30-40 kvardratmeter – osv. Sagen er den, at det er afgørende for dit resultat at du vasker med en ren moppe, og at det vaskevand du bruger også er rent og friskt. Der er grænser for hvor meget snavs en moppe kan holde i sig, og ved at udskifte den “til tiden” undgår du at komme til at “køre rundt” i det gamle snavs. Måske lyder det banalt, eller måske har du aldrig tænkt over det før. Hvis det sidste er tilfældet, så kan jeg berolige dig og afsløre, at det er den metodefejl jeg hyppigst ser i forbindelse med gulvvask.

C. Tør til slut efter med en helt ren og tør moppe. Det er fristende at lade det nyvaskede gulv lufttørre, men det er min klare anbefaling at man tørre gulvet efter med en helt ren og tør moppe. Selvom moppen man brugte til at vaske gulvet i i føh mgang, selvfølgelig har opsamlet en

snavs, vil der være snavs at finde i det vaskevandet nu lægger tilbage på det nyvaskede gulv. Den snavs opsamles i den nye, rene og tørre moppe

Der er en stor fordel i at samle det sidste vaskevand som lægger tilbage på gulvet op i en ren og tør moppe. på den måde fjerne man endnu mere snavs fra gulvet. Selvom moppen man brugte til at vaske gulvet i første omgangs selvfølgelig har opsamlet en stor del af snavs, kan man med stor fordel opsamle mere snavs ved at tørre det sidste måske lidt snavsede vaskevand op.

med garanti finde en
eftertørring
udskiftning af moppe
dosering

Mest læste artikler