Del 3 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Del 3 af 3: Hemmeligheden bag nem, effektiv og lynhurtig gulvvask

Louise Grønhøj, Rengøring og rengøringsmidler

Fra mit tidligere indlæg kender du allerede til, de 3 ting der overordnet set gør din gulvvask nem, effektiv og lynhurtig.


1. Vælg det rigtige udstyr
2. Vælg den rigtige metode
3. Vælg det rigtige rengøringsmiddel

** LAD OS IGEN VARME OP MED EN LILLE VIDEO ** KLIK HER:

https://www.youtube.com/watch?v=BXDdVdtFqs8&context=C4f1ad70ADvjVQa1PpcFNFfyjydFwY44z8pYY3-HRhDh5XC2GBGR8=

Del 1 af 3 handlede om UDSTYR, del 2 af 3 handlede om METODE og del 3 af 3 handler
om RENGØRINGSMIDDEL. Er du klar til at få mine hemmeligheder omkring rengøringsmidler?

Der findes mange, mange forskellige gulvtyper, og næsten ligeså mange forskellige gulvrengøringsmidler. Eller måske endda flere gulvrengøringsmidler. Hvis du er lidt forvirret – så forstår jeg dig godt!

Havde jeg ikke selv været ekspert i rengøringsmidler, ville jeg uden tvivl være komplet forvirret og have store problemer med at gennemskue de mange rengøringsmidler.

Og nu kommer overraskelsen og den gode nyhed. Det behøver ikke engang at være så svært endda! Oh jo, jeg ved at der er forskel på gulve, deres overflade, deres porøsiteten, deres behov for plejestoffer osv. osv.

Men sagen er altså den, at langt de fleste gulve vil blive rigtig fine, hvis bare du vælger en ganske almindelige allround GULVRENS OG PLEJE til at vaske dem i. Altså en gulvrens med en lille smule plejestoffer i form af natursæber. Den vil rense og samtidig efterlade en lille plejefilm på din gulvoverfalde. Sæbeplejefilmen vil både virke som et beskyttende lag, forhindre slidtage og pleje materialet.

En mild type allround gulvrens kan anvendes på både lakerede gulve, laminatgulve, trægulve, klinkegulve og linoleumgulve. Og jeg anbefaler at du ikke lader det blive mere kompliceret end det!

Giver det mening? Og synes du om, kun at bruge én type sæbe til alle dine gulve?

Selvfølgelig anbefaler jeg, at du altid spørger gulvleverandøren til råds, hvis du er i tvivl om noget (men være kritisk overfor fristelsen af dyre specialsæber).

Husk generelt:

– Følg anbefalingen i forhold til rigtig dosering
– Udskifte vaskevandet efter behov

Rigtig god fornøjelse med din gulvvask.

Kærlig hilsen
Louise

PS: Er du ny her på bloggen, vil jeg gerne henvise dig til tidligere blogindlæg. Se fx. “Gode nyheder til dig der H-A-D-E-R kalkaflejringer” + videoen https://www.youtube.com/watch?v=C4nHO0qeiOQ

Mest læste artikler