Derfor synes jeg, at det er vigtigt, at du ved hvorfor du gør rent!

Derfor synes jeg, at det er vigtigt, at du ved hvorfor du gør rent!

Uha, hvor har jeg glædet mig til at hilse på dig!

Louise Grønhøj, Rengøring og rengøringsmidler

Og jeg kan ærligt fortælle dig, at det er med stor spænding og mange smukke sommerfugle i maven, at jeg skriver det første blogindlæg.

Jeg vil elske at dele min store viden med dig, og jeg vil rundhåndet dele ud om emnet rengøring, som er en af mine store passioner.

Det får du fra mig:

– Tips & tricks
– Rengøringsguider
– Insiderviden fra branchen
– Aha-oplevelser
– Mulighed for at stille spørgsmål og meget meget mere med jer.

I højre side finder du min præsentation, hvor du kan læse lidt omkring mig og min baggrund for at blogge om emnet rengøring og rengøringsmidler.

Så lad os fluks springe over al ”snik-snak” og komme lidt igang.

Hvad er rengøring og hvorfor?

Jeg kan lægge ud med at fortælle dig, at det er rigtig mange forskellige årsager til at gøre rent. Og via min professionelle indgangsvinkel, skulle jeg da også lige hilse og sige, at der er mange meninger om emnet.

For mit eget vedkommende, er det vist nærmest umuligt at skjule min begejstring for rengøring, rengøringsmidler, rengøringsmetoder og frem for alt resultaterne af høje rengøringsstandarder. Du skal få historien uden filter, men lov mig at du husker på, at der heldigvis er forskel på folk.

Vil du have min historie uden filter?

Jeg er en af dem, som virkelig godt kan lide når der er rent og ryddeligt omkring mig. Altså sådan virkelig godt kan lide når der er rent og pænt (læs: jeg bliver en lille smule panisk hvis det hele sejler omkring mig, og nullermændene danser når man går forbi dem). Kender du typen eller er du måske selv en af dem? Og lad mig straks sige, det er ikke fordi jeg ikke tåler rod og snavs hos andre, men mere fordi at jeg opnår en decideret glæde og ro, når der er rent og pænt omkring mig derhjemme.

Nå jo, så er der også alle bonuseffekterne som betyder, at jeg samtidig vedligeholder mine ting, og dermed passer på mine værdier, så de holder sig bedre og længere. Ligesom der er fordelene omkring et godt indeklima. En mindre risiko for spredning af bakterier i et rent køkken. Og meget meget mere.

Med indlægget ønsker jeg, at lægge op til debat omkring hvorfor du gør rent, og hvad rengøring egentlig betyder for dig.

HVORFOR GØR DU RENT?

– Gør du det, fordi du skal?
– Gør du det fordi du får gæster?
– Gør det det for din egen skyld eller for andres skyld?
– Eller hvorfor?

Jeg er meget nysgerrig omkring at høre fra dig, og glæder mig til at læse hvad du skriver til mig. Hvorfor gør du rent og hvad betyder det for dig?

Kærlig hilsen
Louise

Mest læste artikler