denne artikel er sponsoreret

Dræb virus: Sådan rengør du effektivt dit hjem

Vi ønsker alle et rent hjem. I visse tilfælde er vand og sæbe imidlertid ikke nok, hvis vi skal desinficere berøringsflader og sikre os selv og vores gæster mod smitte. I samarbejde med Rodalon guider vi dig til, hvordan du kommer helt i bund med rengøringen.

Vi vil allesammen gerne leve i et rent og pænt hjem, der er helt og aldeles rent for uønskede bakterier og hvor vi trygt kan invitere gæster indenfor. Rodalon tilbyder en serie af de absolut bedste produkter inden for desinfektion og rengøring, så du både trygt og stolt kan invitere gæster ind i dit hjem.

Dræb virussen på berøringsfladerne

I disse tider er der rigtig mange gode grunde til at gøre ordentlig rent, inden du inviterer familie og venner indenfor.

Derfor er det en god idé at desinficere alle de berøringsflader, som både du og dine gæster kan komme i kontakt med.

Det gælder eksempelvis håndtag samt armaturer og toilettet på badeværelset. Når du skal desinficere overflader som disse, kan det være rart at bruge mere end bare et almindeligt rengøringsmiddel. Rodalon leverer et mere effektivt middel, der kan slå både bakterier og virus ihjel.

Rodalon INDENDØRS og Rodalon INDENDØRS Spray lever op til den såkaldte EN-standard EN 14476, som ifølge Statens Serum Institut giver garanti for, at midlet kan dræbe Coronavirus

Er der synlig snavs skal du først vaske overfladen med vand og sæbe. Herefter påføres Rodalon INDENDØRS opblandet med vand 1:10 – bruger du Rodalon INDENDØRS Spray kan du blot sprøjte direkte på den rengjorte overflade og lade det sidde et par minutter før du tørrer det af med en ren klud.

På den måde kan du tage et ekstra skridt i kampen mod virus-smitte. 

Læs mere om, hvorfor Rodalon er effektiv mod coronavirus her

Tips og tricks: Sådan kommer du helt i bund med rengøringen

Men det er ikke kun til desinficering, at Rodalon kan hjælpe dig med rengøringen. Også i den daglige rengøring kan det effektive middel gøre en markant forskel. Derfor får du her vores bedste råd til, hvordan du kommer helt i bund med rengøringen ved hjælp af Rodalon.

Slip af med lugt og sorte pletter på badeværelset

Ofte dannes der sorte pletter omkring bruser, badekar og bruseniche – især i fuger, som skyldes skimmelsvamp. Behandling med Rodalon kan forebygge forekomsten af skimmelsvamp. Aftør regelmæssigt områderne med en klud vædet i en Rodalon INDENDØRS vandopløsning i forholdet 1:10.

Fliser og fuger:

Hvis du ikke har nået at forebygge og der allerede er kommet sorte pletter, må du tage skrappere midler i brug. Desinficer området med en opløsning som nævnt ovenfor og skrub herefter de sorte pletter med et produkt, som virker blegende – eksempelvis et klorholdigt produkt.

Badeforhæng:

Samme metode kan du bruge på et badeforhæng, der har fået sorte pletter. Endnu bedre er det dog, hvis du kommer pletterne i forkøbet ved regelmæssigt at lægge forhænget i blød i en Rodalon INDENDØRS vandopløsning i forholdet 1:10 i 1-2 timer.

Toiletkummen:

Rodalon fjerner også dårlig lugt og sikrer dig en bakteriefri toiletkumme. Lav en opløsning i forholdet 1:10 af Rodalon INDENDØRS, og vask området grundigt. Herved fjernes de bakterier, der skaber grobund for dårlig lugt.

Fjern lugten i køleskabet, vaskemaskinen og hundekurven

Køleskabet:

Køleskabet kan let komme til at lugte surt, når det har været i brug i et stykke tid. Det klares dog let med Rodalon. Lav blot en Rodalon INDENDØRS vandopløsning i forholdet 1:10. , og vask køleskabet med en klud dyppet i blandingen. Tør efter med en klud opvredet i rent vand, og fyld varerne ind igen. Nu er køleskabet så godt som nyt.

Vaskemaskinen:

Er det vaskemaskinen, der lugter surt kan Rodalon også hjælpe.

Hæld blot 1dl Rodalon INDENDØRS i sæbeskuffen på opvaskemaskinen, og kør en alm. vask på 30 grader uden tøj. Det hjælper ofte mod dårlig lugt. 

Vidste du, at rigtig mange vaskemaskiner slet ikke evner at komme op på de famøse +60 grader? Det betyder, at dine håndklæder ikke bliver fri for bakterier og vira.

Benytter du Rodalon INDENDØRS ved enten iblødsætning eller i maskinen, så er du sikker på, at håndklæderne faktisk bliver rene. Derudover har Rodalon INDENDØRS har en antistatisk effekt, så de samtidig bliver dejlig bløde.

50-100ml i skuffen til skyllemiddel, ved forvask eller ved iblødsætning. Hældes det sammen med det almindelige vaskemiddel, ophæver de lidt af hinandens effekt.

Hundekurven:

Også dit kæledyrs kurv kan slippe af med den slemme lugt. Lav en opløsning 1:10 af Rodalon INDENDØRS, og vask hundekurven med den. Brug en blød børste, så du kommer helt ind i alle kroge. Lad opløsningen virke i 30 minutter, og vask herefter kurven med rent vand.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler