denne artikel er sponsoreret

Effektiv rengøring med Vileda spinmoppesættet

Vileda® Turbo Spinmoppe er et komplet ”spin-moppesæt” med et nyt og unikt udvridningssystem, der vrider moppen for dig med et tryk på en fodpedal. 

Vileda Turbo Spinmoppe har mange tekniske fordele. Moppehovedet består af to forskellige typer microfiber, en blød type (hvid), som tager sig af de finere snavs og småpartikler, og en grovere type (rød), der klarer indgroet snavs. Sammen giver de dig et bedre rengøringsresultat.

Moppen har teleskopskaft, der kan tilpasses den enkelte – helt op til 130 cm. Moppehovedet er udformet som en trekant, som gør det lettere at komme ind i hjørnerne. Moppehovedet kan vaskes i vaskemaskinen ved 60ᵒC uden skyllemiddel. Spanden har indbygget udvrider, der vrider moppen for dig ved at trykke på en fodpedal.

Stænkbeskyttere sørger for at holde vandet inden i spanden under udvridningen. En smart åbning i enden af spanden sørger for, at du let kan hælde det beskidte vand ud.

Som noget nyt sidder håndtaget på langs og giver en bedre balance, så du kan bære spanden lettere, uden at vandet skvulper over.

 

1. Innovativ fodpedal

Ved at træde på fodpedalen aktiveres udvridermekanismen, der vrider moppen. På den måde ender det overskyddende vand fra moppehovedet i spanden.

2. Justér moppens fugtighed

Du kan nemt justere fugtigheden på moppehovedet med pedalen og dermed tilpasse vandmængden, til din specifikke gulvoverflade. Du slipper helt for at få våde hænder og bøje i ryggen.

3. Håndtag på den lange led

For at lette håndteringen af spanden og afhjælpe, at vand skvulper over når spanden bæres, er håndtaget monteret på den lange led. Det gør spanden mere stabil og du undgår skvulp og dryp på gulvet. Der er desuden integreret holder til skaftet i håndtaget.

4. Rengør hjørner

Det er intet problem at nå ind i hjørner og at rengøre omkring møbler, med moppehovedets trekantede form.

5. Vaskbart moppehoved 

Afmonter moppehovedet og put det i vaskemaskinen ved 60° C. Du forlænger sættets levetid ved at vaske moppe-hovedet, i stedet for at smide det ud hver gang det er snavset. På den måde sparer du både penge og forbruger mindre plastik.

 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler