Fif til hvordan du indretter dig rengøringsvenligt, og sparer tid på rengøringen..

Fif til hvordan du indretter dig rengøringsvenligt, og sparer tid på rengøringen..

Blog rengøringsvenlig oprydningJeg er afgjort til rene ryddelige rammer.

Ikke for meget nips.

Flotte rene linjer.

Nul dikkedar.

Fordi den ydre ro giver mig større indre ro!

Men også fordi, at den slags indretning er mere rengøringsvenlig.

Og giver mig mere tid.

Der er meget tid at spare på rengøringen, hvis du indretter dit hjem rengøringsvenligt.

Så hvis du godt kunne tænke dig at spare tid på rengøringen, så kunne det være en ide at gennemgå indretningen og systemerne i dit hjem. Og ja, det tager sin tid, men det er tiden værd.

Altså hvis du ønsker, at rengøringen skal være nem og hurtig.

Derfor har jeg lavet en liste til dig med fif til, hvordan du arrangerer dig rengøringsvenligt:

1. Overvej din entre. Hvor mange sko skal stå fremme? Fjern dem, som sagtens kan gemmes i et skab eller en skuffe. Og har du andet grej, som i princippet ikke bør stå og rode på gulvet i din entre, så forsøg at finde en bedre plads til det. På den måde vil det blive lettere at klare gulvrengøringen.

2. Overvej om du udnytter dine skuffer og skabe i køkkenet optimalt. Giv så mange køkkenting som muligt en fast plads i et skab eller en skuffe. Det vil lette rengøringsarbejdet gevaldigt, hvis du ikke skal flytte rundt på alverdens køkkengrej, når du skal gøre rent. Altså gå efter at skabe har så ryddelige overflader som muligt.

3. Overvej om du generelt har noget pynt stående i dit hjem, som faktisk ikke tjener et formål eller glæder dig at se på. Pak det ned eller skil dig helt af med det. Blot for at sikre dig, at du ikke har noget stående, som blot samler støv. Og giver dig en større rengøringsopgave, end du ønsker.

4. Vores hjem er typisk fyldt med elektronik. Tv, radio, pc, telefon mm. Forsøg at lave system i ledningerne. Rul dem op så vidt muligt, da de på den måde ikke vil samle så meget støv.

5. Der findes så mange fine og billige opbevaringskasser, som du med fordel kan samle dine ting i. Lav systemer i opbevaringskasserne, og glæd dig over hvor nemt, det gør din rengøring.

Jeg er stadig ingen indretningsekspert, men jeg ved dog, at der er rigtig meget tid at spare på rengøringen, hvis du overvejer indretningen af dit hjem.

Hjemme hos mig har jeg helt klart rengøringsvenlige rum, og rum som endnu ikke er optimeret i forhold til nem rengøring. Og tro mig, der er kæmpe forskel på hvor let og hurtig rengøringen går.

Jeg håber at have inspireret dig til at tage udfordringen op, måske bruge lidt tid på, at overveje, hvordan du med fordel kan indrette dig mere rengøringsvenligt.

Det var hensigten ♥

Selv går jeg igang med mit køkken inden længe.

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler