Gør dit hjem rent til ferien

Gør dit hjem rent til ferien

Sommertid er ferietid.

Hjælp til rengøring

Måske har du allerede haft sommerferie, måske glæder du dig til snart at få sommerferie eller måske er du lige nu midt i din sommerferie.

Skal du mon ud at rejse eller holder du en dejlig sommerferie hjemme?

Uanset hvad, så er det rart at holde ferie et rent og lækkert sted. Og det er rart at komme hjem fra sommerferie til et rent og lækkert hjem.

Derfor kunne du med fordel bruge lidt tid på rengøring og oprydning før din ferie. Så der bliver rent og lækkert.

Selv er jeg netop hjemvendt fra en skøn ferie i Italien sammen med min familie. Og oh du milde en skøn ferie. For at være helt ærlig skal jeg gerne tilstå, at jeg på forhånd var lidt skeptisk overfor den forestående campingferie i Italien. Jeg havde nemlig stort set ingen forventninger. Det skulle lige være mine barndomsminder fra 90erne om camping i Danmark med mine forældre på den billigste campingplads de kunne trylle frem inden for en overskuelig køreradius. Og lad mig lige slå fast, at mine forældre bidrog med deres bedste og at vi har haft mange skønne sommerferier på camping i Danmark. Men eksotisk har det aldrig været. Aldrig sådan rigtigt eksotisk. Måske er det netop derfor jeg er så overvældet efter den skønneste campingferie i Italien. Sol, strand, badeland, cafeer, restauranter, kys og masser af kærlighed. Det har været skønt.

Og hvad har det så med rengøring at gøre. Ingenting og så alligevel en del tænker jeg. Ironisk nok så synes rengøringseksperten nemlig ikke, at du skal bruge krudt på rengøringen lige efter du er kommet hjem fra din sommerferie.

Derfor synes jeg, at du inden din ferie skal bruge tid på at få nogenlunde fod på hjemmet. Sørg for at ryd grundigt op. Støvsug og vask alle gulve. Rengør dine toiletter grundigt. Tøm din rene opvaskemaskine. Sørg for en tom vasketøjskurv osv.

Det vil du elske dig selv for, når du kommer hjem fra din sommerferie.

Hvis du holder en lang og lækker ferie derhjemme, og får lyst til at bruge en halv dag hist og pist på en ekstra grundig rengøring, så kunne du læse mine tidligere indlæg og få gratis inspiration herunder:

1. SÅDAN FJERNER DU DEN MØRKE RAND I DIT
TOILET – KLIK HER

2. FJERN KALK EFFEKTIVT OG HURTIGT – KLIK HER

3. EFFEKTIV FUGERENS – KLIK HER

Uanset om du vælger at bruge krudt på, at forvandle dit hjem med en lidt større rengøring eller om du vælger den hurtige inden din ferie, så ønsker jeg dig den mest fantastiske sommer.

Mange rengøringshilsner
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

Mest læste artikler