Grimme fuger mellem klinkerne

Grimme fuger mellem klinkerne

Louise Grønhøj, Rengøring og rengøringsmidler, beskidte fuger mellem klinkerne

Kan vi blive enige om at lyse fuger mellem klinkerne er flotte hvis de er rene? Og kan vi blive enige om at beskidte fuger mellem klinkerne kan være noget af en udfordring?

Eller er jeg den eneste i hele verden, der af og til bikser lidt med beskidte fuger imellem klinkerne? Måske. Måske ikke.

Nå men, sagen er den at man for det meste godt kan rense fugerne rene, men at de lynhurtigt bliver beskidte igen. Og hvorfor nu det, jo det er simpelthen typisk af den enkle årsag at overfladen er meget porøs og dermed suger al snavs til sig som en lille hidsig smudsmagnet. Forstil dig at overfladen er så porøs, at den har en masse lommer som den kan gemme alt snavs i.

What to do? Du skal have lukket den porøse overflade, så den bliver lettere at holde ren og du aldrig mere skal døje med beskidte fuger mellem klinkerne. Det magiske produkt hedder klinkeforsejler, og er et produkt som man kan købe hos alverdens leverandører af klinker. Det forsejler simpelthen overfladen, og sikre at overfladen bliver jævn, lukket og meget mere rengøringsvenlig.

Det var guldkorn omkring beskidte fuger mellem klinkerne, og så vil jeg faktisk også gerne sig dig tak fordi du er med mig her på bloggen. Jeg elsker at skrive til dig. Og især med dig! Alle dine kommentarer modtages med kyshånd. Tak.

Hav den mest fantastiske dag.

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

 

 

 

 

 

 

Mest læste artikler