Gulvvask: De 3 vigtigste ting for at opnå perfekte gulve

Gulvvask: De 3 vigtigste ting for at opnå perfekte gulve

sweeperJeg har en nyhed.

En vild nyhed.

Faktisk har jeg aldrig selv set noget lignende.

Det er en gulvmoppe med en helt ny funktion. 

En vaske-skylle-presse-anordning monteret på selve moppen, som sikre at du altid vasker dit gulv med en ren moppeklud. Og det i sig selv gør en kæmpe forskel for resultatet. 

De vigtigste 3 ting for korrekt gulvvask er nemlig:

1. At du vasker med en ren moppeklud
2. At du har doseret sæben rigtigt
3. At du du bruger den rigtige metode

Jeg vil gerne vise dig, hvad det er jeg præcist mener.

Derfor har jeg simpelthen lavet en video til dig, hvor du kan se nøjagtigt hvad det er jeg mener. Nogen gange siger billeder mere end 1000 ord, og jeg synes at videoen taler helt for sig selv.

SE MIN VIDEO – KLIK HER.

Lad mig lige uddybe:

1. Når det er vigtigt, at vaske gulvet med en ren gulvmoppe, så er det selvfølgelig fordi, at en sur og kedelige gulvmoppe ikke vil gøre rent. Derfor er det især vigtigt, at have fokus på det faktum, at man vasker sit gulv med noget rent grej og rent vaskevand. Ellers vil der blot ske det, at snavs fra vaskevandet vil fælde ud som nyt snavs på gulvet i det øjeblik gulvet tørrer op.

2. Korrekt sæbedosering har stor betydning for dit resultatet. Overdosering er typisk. Men sagen er den, at overdosering af sæben vil efterlade gulvet med et fedtet og kedeligt udseende. Doser derfor altid efter anvisningen.

3. Metoden. Det er afgørende at du bruger din gulvmoppe korrekt. Lad moppen vaske i ottetaller, sådan du systematisk opsamler al snavs i stedet for blot at kører det lidt tilfældigt omkring.

#BONUSFIF:
Har du udfordringer med dit gulv, så anbefaler jeg altid at du forsøger at vaske det en ekstra gang kun i varmt vand. Det vil i mange tilfælde rette gevaldigt op på udfordringen.

Jeg håber du kan lide nyheden og at du kan bruge mine gulvvaskefif ♥

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj, www.basicclean.dk

 

 

Mest læste artikler