[Gulvvaskeguide]: Nem og effektiv gulvvask

[Gulvvaskeguide]: Nem og effektiv gulvvask

Jeg har noget på hjertet.

Faktisk noget som jeg decideret brænder for at dele med dig.

Fif omkring nem og effektiv gulvvask. 

Nogen hader det. Jeg elsker det.

Jo, jeg gør så!

Fordi gulvvask er legende let. Fordi gulvvask ikke behøver tage lang tid. Fordi gulvvask med rette metode kan løfte rengøringsstandarden gevaldigt.

Når jeg sådan brænder for at dele min fif med dig, så er det udelukkende fordi jeg ved, at de fif her kan jeg gøre livet lettere for dig, og skabe endnu mere tid til dig og det du elsker. Ironisk nok, så synes jeg i bund og grund nemlig ikke, at du skal bruge overflødigt tid på rengøring.

Jeg har lavet en video, hvor jeg viser dig det grej jeg selv foretrækker, men også fortæller dig om hvordan du bruger det, og generelt omkring de 4 vigtigste ting omkring gulvvask.

Se min video om gulvvask – KLIK HER.

Udstyr til gulvvask:
Der findes et hav af varianter. Noget af det som jeg synes er vigtigt er, at du vælger noget robust udstyr i en god kvalitet, da det er bedre at arbejde med og dermed gør jobbet lettere og hurtigere for dig. Om du er til mopper der monteres med velkro, knapper eller andet er ikke så vigtigt. Vælg helst et skaft med teleskopskaft, sådan du kan indstille højden så den passer perfekt til dig. En kombimoppe bestående både af mikrofiber og bomuld er optimal fordi, at den sikrer en perfektopsuning af dit snavs og vaskevand.

Robust udstyr i en god kvalitet

Korrekt ergonomi ved gulvvask:
Indstil skaftet i “din hagehøjde” og opnå på den måde den bedste ergonomi ved gulvvask. Når du skal skifte moppekluden kan du med fordel vende moppen om, sådan du ikke behøver at bukke dig ned til moppen, men sådan at moppen kommer op til dig.

Optimal metode ved gulvvask:
Vask med en bevægelse som ottetaller. På den måde trækker du snavset foran dig hele tiden. Undgå altid at vaske lidt i den ene retning, og så lidt i den anden retning. Hold system i din vaskebane og få det bedste resultat med din gulvvask. Brug gerne en tør moppe efterfølgende til at suge eventuel snavset vaskevand helt væk med.

Dosering af sæbe:
Det er enormt vigtigt at din dosering af sæbe er korrekt. For meget sæbe kan give gulvet en fedtet og mat overflade. Hvis du er kommet til at lave en overdosering, er det bedste du kan gøre kun at vaske gulvet i rent vand en periode.

Håber mit blogindlæg og mine fif om gulvvask, har inspireret dig til at åbne alle vinduer op, tænde for noget fedt musik og tage en dans med moppen.

Pas på dig selv, dem du elsker og dine ting.

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

Mest læste artikler