[GULVVASKEGUIDEN]: Undgå at lav dumme fejl når du vasker dit gulv

[GULVVASKEGUIDEN]: Undgå at lav dumme fejl når du vasker dit gulv

Kunne du tænke dig flotte rene gulve uden striber og grimme mærker?

Og gad du godt, at det var nemt og hurtigt at vaske dine gulve?

Hvis ja, så er den gode nyhed, at jeg vil dele alle mine fif og genveje til det gode resultat.

Og så undgår du de fejl, som giver dig dårlige resultater.

sweeper Gulvvask

1. Udstyr er afgørende. Eller det vil sige, at i princippet kan du bruge hvad som helst til din gulvvask. Altså hvis du har al tid i verden, og har forstået at gulvvask udelukkende er et spørgsmål om, at opløse og fjerne snavs fra en overflade. Men mit gæt er, at du lige som jeg og mange andre har cirka tusinde andre ting end gulvvask at bruge din tid på, og derfor gerne vil kende til den absolut nemmeste, hurtigste og bedste måde at vaske gulvet på.

Jeg elsker fladmoppen.

Fordi den er hurtig og effektiv. Og fordi den efterlader gulvet skinnende rent. Vil du se et bud på en meget smart og effektiv fladmoppe, så se evt. min videoer her med 2 bud på fladmopper herunder.

A. Denne fladmoppe er typen som er god til det private hjem og til dig, som ikke har kæmpe gulvarealer at skulle have vasket. Se videoen – KLIK HER.

B. Denne fladmoppe er præcist den model som mange professionelle bruger, og moppen her er af højeste kvalitet, og kan meget nemt og hurtigt rengøre selv kæmpestore gulvarealer. Se videoen – KLIK HER.

2. Overflader. Der findes et hav af forskellige overflader, som på den ene side kan vaskes ens og på den anden side skal vaskes lidt forskelligt. Fladmoppen er god til alle gulvtyper. Og alle gulvtyper kan vaskes ens. Dog skal du være opmærksom på meget porøse og rå gulvtyper ikke bliver vasket for vådt. Fx er det en meget god ide, at tørrer efter med en tør moppe når du har vasket gulvoverfladen, sådan den ikke forbliver meget våd i lang tid pga. meget store mængder vaskevand.

3. Sæbedosering. Du skal aldrig bruger mere sæbe end der står anvist på din gulvsæbe. For meget sæbe efterlader dit gulv med en fedtet og mat overflade. Er skaden sket og ser dit gulv fedtet og kedeligt ud, så er der kun en ting at gøre. Det er at vaske dit gulv i varmt vand og opsamle vaskevandet med en tør og ren moppe. Måske skal proceduren gentages nogle gange indtil du har fået al den overskydende sæbe opløst og fjernet igen.

4. Valg af sæbe. Der findes utrolig mange gulvsæber på markedet. Og mit bedste bud er enten at rådfører dig med den person du købte gulvet af, ellers at bruge en mild universalsæbe uden tilsat farvestof. En mild universalsæbe er langt hen ad vejen både et godt og sikkert valg.

5. Støvsug før gulvvask. Det er altid en god ide at støvsuge dit gulv inden du vasker det. Det giver helt bestemt et bedre resultat. Fjern derfor så meget løst snavs som muligt med støvsugeren før du vasker gulvet.

Flotte rene gulve gør en kæmpe forskel for helhedsindtrykket, og hvis ellers du har det rette udstyr og kender ovenstående fif, så er det både nemt og hurtigt at vaske dine gulve ♥

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj, www.basicclean.dk

Mest læste artikler