DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Her er midlet, der dræber bakterier, virus og fæl lugt

Det kan friske dit gamle tøj op, fjerne dårlig lugt i køleskabet og endda beskytte dig mod alvorlig sygdom. En flaske Rodalon – til under 50 kroner – er et produkt med mange anvendelser i din hverdag.

rodalon et produkt med mange anvendelser

Det er vandbaseret og pH-neutralt, og så er det et af de mest effektive desinfektionsmidler på markedet. Står Rodalon INDENDØRS ikke allerede i skabet, bør du derfor overveje at lægge en flaske i kurven, næste gang du befinder dig i supermarkedet eller byggemarkedet. Se selv alle de hverdagsproblemer, som Rodalon INDENDØRS løser for dig.

1: Gamle tekstiler får nyt liv

Du kender det sikkert. Pludselig får du lyst til igen at bære den smarte kjole eller skjorte, som har hængt bagerst i skabet de sidste mange år. Men idet, du hiver den ud af klædeskabet, opdager du til din gru, at klæderne lugter gammelt og hengemt – og at din drøm om at forny garderoben med lidt genbrug må droppes. 

Det behøver du dog ikke, hvis du har Rodalon INDENDØRS til rådighed. For hvis du vasker med Rodalon INDENDØRS forsvinder lugten, og dit gamle tøj kan tage endnu en runde i manegen.     

Også gamle barnevogne får nyt liv med Rodalon INDENDØRS. Barnevogne, der har været gemt væk i flere år, får tit sorte pletter i form af skimmel i betrækket. Men i stedet for at bruge en formue på en ny barnevogn, kan du redde den gamle ved at lægge betræk, madras samt dækken i blød med Rodalon INDENDØRS. Det fjerner nemlig de farlige skimmelsporer, som kan give blandt andet skimmel-allergi, hovedpine og nedsat immunforsvar.

De dele, der kan tåle at komme direkte i vaskemaskinen, behøver du ikke lægge i blød. Dog er det vigtigt, at du IKKE putter vaskemiddel i vaskemaskinen, da det ophæver rodalonens desinficerende effekt.

Rodalon INDENDØRS kan købes som spray, så det nemt kan påføres tekstiler.

2: Rodalon fjerner skarp dyrelugt

Selvom du sikkert er stålfast i troen på, at netop dit husdyr er jordens sødeste, kan du dårligt undslippe dig, at din hund eller kats kurv, bakke eller transportbur ikke altid lugter lige godt. Årsagen er de bakterier, som dit husdyr slæber med hjem fra naturen, og som sætter sig i tekstilerne eller på overfladen. 

De færreste rengøringsmidler kan gøre det af med lugten, men det kan Rodalon INDENDØRS. Rodalon er således desinficerende og virker dermed aktivt på de ildelugtende bakterier. I stedet for at købe en ny hundekurv skal du derfor blot lyne tekstilet af og vaske det i en opløsning med Rodalon INDENDØRS. Selv våde hundetæpper fjerner det stanken fra.

Udover rene omgivelser til dit kæledyr forebygger du også sygdom, idet Rodalon INDENDØRS fjerner vira og farlige bakterier, så din firbenede ven kan forblive rask. 

3: Lugten af gammel madpakke forsvinder fra køleskabet

De fleste har prøvet at glemme et stykke kød eller et salathoved bagerst i køleskabet, som med tiden er splattet ud og nu ligger i en pøl af mug og svamp. De fordærvede madvarer kan få hele køleskabet til at lugte surt, og mange vil tilmed opleve, at stanken er svær at blive kvit.

Rodalon INDENDØRS fjerner nemt den fæle lugt. Det eneste du skal bruge er en opløsning bestående af 1 dl Rodalon og 1 liter vand samt en klud. Derefter aftørrer du blot overfladerne. Du behøver end ikke tømme hele køleskabet. Tag én hylde af gangen, og hurtigt forsvinder den famøse lugt af gammel madpakke.

4: Undgå alvorlig sygdom efter skybrud

Skybrud og efterfølgende oversvømmelser bliver mere og mere almindelige i disse år. Hvad, de færreste imidlertid er opmærksomme på, er, at det vand, som strømmer ned i eksempelvis kælderen under en oversvømmelse, kan være fra kloakken og dermed fyldt med rotteurin. Rotteurin er særdeles farligt, da det bærer på bakteriesygdommen Leptospirose, som kan gøre folk alvorligt syge og i nogle tilfælde endda koste dem livet.

Skulle uheldet være ude, er det derfor ekstremt vigtigt, at man desinficerer sin kælder med Rodalon INDENDØRS. Og her peger eksempelvis Kåre Mølbak fra Statens Serum Institut på Rodalons fordele i den henseende:

– Rodalon er desinficerende, og det er rigtig godt, hvis man skal være på den sikre side. Det er også mere skånsomt for miljøet end Klorin, som også virker desinficerende, siger han således til Politiken.

5: Gør badeværelset HELT rent med Rodalon

Toilettet er af gode grunde en veritabel bakteriebombe. Det er dog de færreste, der under rengøringen også sørger for at desinficere det, så ikke bare det synlige skidt, men også bakterier og vira forsvinder fra overfladerne. 

Det er dumt, eftersom små luftbårne partikler – såkaldte aerosoler – spreder bakterier samt vira fra toilettet til resten af badeværelset. Og hvis du skulle være i tvivl indebærer det også til din tandbørste. 

Med Rodalon INDENDØRS sikrer du et rent badeværelse, idet det effektivt fjerner bakterier og vira fra toilettet. Efterfølgende vil du ikke bare føle dig ren på badeværelset, men faktisk også være det.

Rodalon INDENDØRS til badeværelse
Badeværelset bliver helt rent med Rodalon INDENDØRS.

6: Forebyg og fjern skimmelsvampen nemt

Det er efterår, og vi får luftet mindre og mindre ud grundet det kolde vejr og de stigende varmepriser. Det skaber imidlertid også bedre grobund for skimmelsvamp i hjørner og vindueskarme. 

Hvis du benytter Rodalon SKIMMEL kan du forebygge og undgå skimmelsvamp helt. Lav en opløsning og vask de udsatte steder, og du kan derefter gå en skimmelfri tid i møde. 

Skulle uheldet endelig være ude, og de sorte pletter, som er tegn på skimmelsvamp, opstå, kan Rodalon SKIMMEL også hjælpe. De sorte pletter kan ikke altid forsvinde, men skimmelsporerne – dem som er sundhedfarlige – kan. Med Rodalon SKIMMEL vil kun kosmetiske pletter være tilbage, men truslen mod dit helbred til gengæld være væk.

Mest læste artikler