idenyts Bolig Favoritter 2021: Rengøring – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Bolig Favoritter 2021 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Rengøring' her.

Sanimaid WC Stain Remover

Her er Sanimaids patenterede kalkfjerner. Håndtaget på børsten har Microban antibakteriel effekt, som sikrer høj hygiejne ved at slå op til 99 procent af bakterier ihjel. Smart og hygiejnisk måde at fjerne kalkpletter på. 360° effektiv rengøring i hele toiletkummen – også under kanten. Løse rengørings-pads kan tilkøbes – håndtag med velcro genbruges.

Nilfisk Combi Gulvvasker

Nu er det hurtigt og nemt at holde hjemmet rent i en travl hverdag. Den nye Nilfisk Combi Washer kan på samme tid støvsuge og vaske gulvet som tørrer igen på mindre end 5 minutter. En effektiv løsning til grundig rengøring af alle hårde gulve af træ, klinker, fliser, vinyl eller linoleum. Er vask ikke nødvendig, kan maskinen bruges som almindelig støvsuger.

Bolig-favoritter

Toiee Toilet Plug

Toiee Toilet Plug fungerer ved at man nedsænker den specialudviklede ballon i toilettets vandlås, hvorefter ballonen pumpes op og lukker vandlåsen til. Toiletkummen fyldes med vand og det specialudviklede toiletrensemiddel Toiee Special WC afkalker Extra. Toilettet står på den måde i blød, og her lader man det passe sig selv i ca. en times tid. Resultatet er en ren kumme fri for kalkrester og rødbrune render. Find produktet her.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 31. oktober 2021 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om lækre præmier. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler