idenyts Boligfavoritter 2022: Rengøring – her er de nominerede

Afstemningen er slut | Se de nominerede i kategorien 'Rengøring' her.

Protox
ProtoxFugeRen

Vi kender det alle: Skimmelrester i fugerne i fx vindueskarmen eller badet. Og de er umulige at fjerne! ProtoxFugeRen fjerner nemt og effektiv skimmel og misfarvninger i vindueskarme og på badeværelser.

Vejledende udsalgspris: 499 kr.


Toiee
Special Fugerens Extra Power

De fleste kender til, at fugerne mellem fliserne i bad bliver mørke og grimme med tiden. Almindelige rengøringsmidler kan ikke rengøre fugerne. Men med Toiee Special Fugerens Extra Power har du løsningen. Special Fugerens Extra Power er lige til at sprøjte på fugerne mellem fliserne på både væg og gulv. Lad det virke cirka 15 minutter. Skyl efter med varmt vand og skrub eventuelt med svamp, klud eller skrubbe. Enklere kan det ikke være. Fjerner og forebygger mug og skimmel i alle typer fuger. I langt de fleste tilfælde får du med en meget lille indsats fuger som nye.

Vejledende udsalgspris: 129,50 kr.


Witt
ROIDMI RS60 ledningsfri støvsuger

Topmodel inden for ledningsfrie 2-i-1 støvsugere med tilhørende moppefunktion! RS60 er uden tvivl én af ROIDMIs absolutte topmodeller inden for ledningsfrie støvsugere. Den har en uovertruffen rengøringsevne, lang driftstid, og giver muligheden for samtidig at støvsuge og moppe dit gulv. RS60 erstatter nemt din gamle, tunge støvsuger. Den er lydsvag, brugervenlig og udstyret med forskellige mundstykker specielt udviklet til både bil og møbler, så i fremtiden bliver det ikke noget problem at rengøre hverken bil, sofa eller seng. Desuden medfølger der også en kæledyrsbørste til din RS60, som giver dig mulighed for at fange dyrehårene, inden de sætter sig i gulvtæppet. RS60 bliver uden tvivl en uvurderlig hjælp i den hektiske hverdag.

Vejledende udsalgspris: 2.999 kr.


Stem og deltag i konkurrencen her

Mest læste artikler