Guide: Fjern effektivt kalk fra glaslågen i bruserkabinen

En skinnende ren glaslåge i brusekabinen er vigtig, hvis dit badeværelse skal fremstå rent. Heldigvis behøver det kun at tage fem minutter at fjerne de genstridige kalkplatter. Se vores guide her. 

En glaslåge i bruserkabinen er flot. Super flot. Altså hvis den er skinnende ren!

Det kan dog være svært at huske det der med aftørring efter brug, og derfor vil der ofte ophobe sig belægninger af kalk. Kedeligt kalk. Grimt kalk. Genstridigt kalk. Kalk som belægninger på glasplade, armatur og klinker.

Kender du til det kedelige slør af kalk, har vi heldigvis gode nyheder til dig. Du kan nemlig nemt og effektivt løse udfordringen.

Sådan fjerner du kalk fra glaslågen i brusekabinen

Det vigtigste er, at forstå at syre fjerner kalk. Og en effektiv kalkrens med gode syrer i gør den helt store forskel. Sådan er det bare. Punktum.

Det skal du bruge

1. En effektiv kalkrens med gode syre i.
2. En forstøver som gør det lettere at arbejde på lodrette flader
3. En god svamp med skurenylon eller en børste i tilpas hårdhed
4. En klud med tætte fibre til stribefri optørring

Sådan gør du

Fremgangsmåden er simpel og lige til at gå til. Og det er præcist så let som det ser ud til. Lad blot produktet og rekvisitterne arbejde for dig. Se med i videoen herunder.

Fjern kalk fra glaslåge i bruser

Husk

Metoden her gælder kun på overflader som tåler syre selvfølgelig. Vær opmærksom på eksklusive klinker af fx. marmor, skiffer og lignende.

Mest læste artikler