Komplet vandhane afkalkning

Komplet vandhane afkalkning

Det er muligt at få din vandhane til fremstå skinnende ren både udvendig og indvendig
Det er muligvis bare mig, eller nej det tror jeg faktisk ikke at det er!

Kan vi ikke blive enige om, at en skinnende ren og afkalket vandhane er flot? Den er i min verden noget mere lækker og indbydende.

Ærligt, jeg er ret vild med stål der står skarpt, skinnende og pinligt rent.

n skinnende ren og afkalket vandhane er flot
En lille dims, dut, tut til at afkalke dit filtret i din vandhane.

Vidste du, at det er muligt at få din vandhane til fremstå skinnende ren både udvendig og indvendig på under 5 minutter?

Her får du mine fif til, hvordan du på under 5 minutter kan få din vandhane til at fremstå skinnende ren og helt som ny. Både udvendigt og indvendigt!

De to ting du skal bruge er, en effektiv kalkrens med en masse effektive syre i, og så den her lille geniale dims jeg er faldet over for nyligt. Limey. En lille dims, dut, tut til at afkalke dit filtret i din vandhane.


Fremgangsmåde:

1. Start med at fylde Limey cirka halv op med en effektiv kalkrens, og sæt den så på din vandhane (Nu bliver det rigtig smart! Det eneste du skal forstage dig nu, er nemlig at lade resten ske helt af sig selv).

2. Spray eller påfør med en klud kalkrens udvendigt på din vandhane og vask forsigtigt med den bløde side af en almindelig rengøringssvamp.

3. Tag Limey af og skyl vandhanen i rent vand og tør efter med et rent viskestykke.


Bingo! På under 5 minutter har du afkalket filtret i din vandhane og fjernet kalk undvendigt imens. Det helt afgørende for en effektiv afkalkning er, at bruge en effektiv kalkrens der indeholder en masse syre.

Syre fjerner kalk. Punktum.

Jeg lover dig, at hvis du følger min fremgangsmåde vil du få den meste rene og skinnende vandhane. God fornøjelse.

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

Mest læste artikler