Minimer nullermænd og støv

Minimer nullermænd og støv

Støvsugning, Rengøringsekspert Louise Grønhøj [SE VIDEO – KLIK HER]

Oh jo, det kan føles som skruen uden ende at støve af.

Bedst som man lige tror, at nu har man fået bund i det.

Ja, så kan man starte forfra.

Sådan er det nok bare eller?

Nej, der er faktisk en del ting du kan gøre for, at minimerer mængden af støv og den rengøringsopgave der er forbundet med at støve af.

1. Du kan være omhyggelig med at få luftet dit hjem ud. Luft gerne ude flere gange i løbet af dagen og skab gerne gennemtræk. Normalt anbefales det at du lufter ud et par gange om dagen, og gerne i helt op til 10 minutter af gangen. På den måde vil du få skiftet den ”støvede” luft ud med noget friskt, og støvet vil ikke så let blive til snavs i dit hjem.

2. Støvsug grundigt. Og gerne hyppigt. Når du alligvel bruger krudt på at støvsuge, er det en god ide at støvsuge grundigt, sådan du får al støv opsamlet i din støvsugepose. På den måde vil det ikke hvirvle rundt i dit hjem. Sørg derfor altid for at støvsug under møbler og i alle blinde vinkler.

3. Når du tørre støv af, er det en meget god ide, at bruge en let fugtet klud da den binder støvet bedre end en helt tør klud. Start gerne i højden og arbejd dig ned. Brug evt. en effektiv støvkost når du skal arbejde i højden.

Jeg håber at mine fif har inspireret dig.

Og så tør jeg godt love dig, at grundig udluftning og en god støvsugning sparer dig for masser af rengøringsarbejde.

Pas godt på dig selv, dine kære og dine materialer.

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj, www.basicclean.dk

PS. SE MIN VIDEO OM AT STØVSUGE – KLIK HER.

Mest læste artikler