5 alternative måder at bruge dine opvasketabs på

Opvasketabs er ikke kun brugbart til vaskemaskinen. Faktisk kan den lille klump gøre underværker for dit toilet og din skraldespand. Læs med her, og få de gode tips.

1. Fjern blyantstreger og kradsemærker fra gulvet og vægge

Ved at blande en opvasketab med 3,5 liter varmt vand får du en blanding, der nemt kan fjerne uønskede blyantstreger og kradsemærker. Du skal blot bruge en svamp og derefter vaske området stille og roligt.

2. Rens dit badekar

Du kan gøre dit badekar eller din jacuzzi skinnende ren, hvis du blander én opvasketab ned i det fyldte badekar. Hvis du har en jacuzzi, kan du tænde for boblerne og lade dem klare det hårde arbejde. Hvis du blot har et badekar, skal du selv i gang med at skrubbe siderne og bunden med en svamp.

3. Rens dit toilet

Put en enkelt opvasketab ned i dit toilet, for derefter at lade den opløse. Når den er opløst, skal du have gummihandskerne på og begynde at skrubbe toilettet. Herefter bliver det så godt som nyt igen.

4. Rens din skraldespand

Hvis du vil have en lugtfri- og ren skraldespand, kan du nok gætte hvad du skal gøre. Put en opvasketab ned i den tomme skraldespandsbeholder og fyld den med vand. Nu skal den blot opløse sig selv. Lad vandet være i beholderen i 30 minutter og hæld derefter ud. Husk dog, at du ikke må hælde det ud i blomsterbedet, da væsken kan forurene grundvandet.

5. Få din bradepande ren igen

Hvis du har lavet mad, og resterne er svære at få skrubbet af din bradepande, så kan en opvasketab hjælpe dig. Fyld bradepanden med varmt vand og tilføj en opvasketab. Lad det sidde natten over, og næste dag vil det hele have løst sig fra bradepanden, og du vil have nemmere ved at gøre den ren.

Kilde: Wondermomwannabe

Mest læste artikler