Derfor skal du rede din seng med fugtige lagner

Med dette geniale trick bliver din seng ikke bare blød og glat af se på, den bliver også fantastisk at ligge i. Læs med og find ud af hvordan.

Få friske, glatte lagner

Hvad gør en seng god at ligge i? Svaret er forskelligt afhængigt af, hvem du spørger. Nogle vil mene, at madrassen er det vigtigste, hvor andre vil mene, at puder og dyner er det vigtigste, men én ting kan de fleste alligevel blive enige om: Friske, glatte lagner gør en seng fantastisk at ligge i! 

Kalk er nemt at fjerne, når man bruger de rette metoder. 

Sådan får de professionelle perfekte lagner

Du har måske undret dig over, hvordan senge på hotelværelser altid kan være redt i perfekte, rynkefrie lagner. Svaret er simpelt. Hotellets ansatte stryger lagnerne, på samme vis som mange mennesker gjorde i gamle dage. Ulempen ved denne metode er dog, at strygning af lagner både er besværligt og tager lang tid. Vi har derfor en bedre løsning til, hvordan du kan få perfekte, rynkefrie lagner.

Red din seng med fugtige lagner

Drop strygejernet og red i stedet din seng imens dine lagner stadig er fugtige. Med dette geniale trick bliver din seng ikke bare blød og glat at se på, den bliver også fantastisk at ligge i. Desuden vil det ikke koste dig længere tid, end du normalt ville bruge på at vaske dine lagner og rede din seng. Alt du skal gøre er at følge disse simple 4 trin:

4 trin til friske, glatte lagner

  1. Kom dine lagner i tørretumbleren eller hæng dem til tørre på en tørresnor.
  2. Når lagnerne er fugtige – ikke våde – reder du sengen som du plejer.
  3. Sørg for at lagnerne er helt udstrakt, så folder og rynker er glattet ud.
  4. Vent 10-20 minutter til den resterende fugt i lagnet er dampet af og red herefter resten af sengen med puder og dyner.

Mangler du hjælp til genstridige pletter? Her er løsningen!

Red ikke din seng med våde lagner 

Sidst er det vigtigt at understrege, at du ikke bør rede din seng med drivvåde lagner, da fugten over tid kan skade sengens madras. Derudover er fugt ikke godt for indeklimaet i soveværelset. For at være på den sikre side kan det derfor være en god idé at lufte ud, indtil dine lagner er helt tørre.

Se hvordan du renser vaskemaskinen, så du undgår lugt.

Mest læste artikler