Perfekt og nem gulvvask

Perfekt og nem gulvvask

Gulvvask med yndlingsmoppe

** SE VIDEO: KLIK HER **

Hvad har sommeren mon gjort ved dig?

Noget nyt under solen?

Apropos sol, så har jeg haft den mest fantastiske sommerferie med høj sol i Danmark.

Og hvad har min sommerferie så med rengøring at gøre?

Jo, det skal jeg sige dig. Jeg har stiftet bekendtskab med verdens dårligste gulvvaskegrej, og derfor har jeg nu lyst til at dele nogle tanker med dig.

Fordi ironisk nok, så synes jeg faktisk ikke du skal bruge al din tid på rengøring. Og jeg har nogle fif som vil spare dig for gevaldige mængder af tid og hjælpe dig med at opnå langt bedre resultater.

Jeg har netop vasket gulvene i en hel feriebolig med en sur karklud og en gammel gulvskrubbe, og kan slå fast at motivation og passion ikke er nok til at opnå det gode resultat.

SUR KARKLUD + GAMMEL GULVSKRUBBE = DÅRLIGT RESULTAT

KVALITETSGREJ = LYNHURTIG OG EFFEKTIV GULVVASK

Og hvis du tænker noget i retningen af “ej, jeg kender godt fornemmelsen af at hade gulvvask fordi det er så p*sse besværligt”, eller “nu skal det være slut med, at spilde mere tid på at bikse med den rådne gulvvask”, eller “det betyder faktisk noget for mig, at mine gulve er rene og pæne”, så kan du glæde dig til mine fif.

De 3 vigtigste ting for at opnå en god gulvvask er:

1. At vælge det rigtige rengøringsudstyr
2. At vælge den rigtige rengøringsmetode
3. At vælge det rigtige rengøringsmiddel

UDSTYR: Godt rengøringsudstyr er afgørende, og vil hjælpe dig med nemt og hurtigt at opnå de bedste rengøringsresultater. Nu er det jo rigtig meget en smagssag, men jeg synes bestemt man gør klogt i, at overveje sit rengøringsudstyr nøje. Der er kæmpe forskel! Personligt er jeg vil med en professionel fladmoppe med moppeklude der er lette at tage af og på.

METODE: Man skal altid overveje metoden. Og en af de typiske fejl ved gulvvask er, at man simpelthen ikke skifter sit vaskevand ud tit nok. Og at man vasker med en beskidt moppe. Det er meget meget vigtigt at vaske med rent udstyr og rent vaskevand. Og hvis man vil gøre det ekstra godt, så kan man med fordel tørre gulvet over med en helt ren og tør moppe til slut.

RENGØRINGSMIDDEL: Det er enormt vigtigt, at man ikke bruger mere sæbe end hvad der er anbefalet. Hvis man bruger for meget rengøringsmiddel, så får man tit bøvl med en fedtet overflade som ser meget beskidt ud. Overdosering af sæbe er faktisk en meget typisk fejl.

Du kan med fordel overveje de tre punkter, og måske vil du opdage at du kan gøre det bedre, nemmere og hurtigere.

Hav en skøn dag.

Kh. Louise

PS: SE EVT. MIN VIDEO OM GULVVASK HER 

Mest læste artikler