[Rengøringsmidler]: Har du tjek på sikkerheden?

[Rengøringsmidler]: Har du tjek på sikkerheden?

Louise Grønhøj, rengøring og rengøringsmidler

Jeg elsker effektive rengøringsmidler.

Men jeg har også respekt for dem!

Uanset hvordan vi end vender og drejer det, så kan vi ikke komme uden om, at rengøringsmidler er kemikalier. Det er min helt klare opfattelse, at rengøringsmidler skal bruges med omhu, og at rengøringsmidler skal håndteres med forsigtighed.

Mine rengøringsmidler hjælper mig med nem og effektiv rengøring. Jeg vil endda strække mig så langt, at jeg vil sige at mine rengøringsmidler hjælper mig med at passe på og vedligeholde mine ting. Og det synes jeg er værdifuldt!

Så når jeg har en facebookside under titlen “Louise elsker rengøringsmidler”, så er det faktisk fordi, at jeg mener at det som rengøring og rengøringsmidler kan gøre for os, og for vores ting er værdifuldt. Og uden det skal blive alt for langhåret, så mener jeg faktisk at rengøring og omhyggelig vedligehold af vores ting kan spare vores miljø for helt enorme mængder af affald.

Nå, men nok om den snak!

Har du mon tjek på sikkerheden? Har du mon opbevaret dine rengøringsmidler korrekt? Eller kunne du mon få noget ud af mine sikkerhedstips her?

Ting du kan overveje:

#1:
Opbevar altid dine rengøringsmidler på et sikkert sted. Dvs. gerne i et skab hvor du kan låse dem inde. Eller i et skab som er placeret sådan at børn og dyr ikke lige kan komme til dine rengøringsmidler.

#2:
Husk at du aldrig må hælde dine rengøringsmidler om på en anden flaske end den oprindelige.

#3:
Sørg altid for at låget på dine rengøringsmidler er skuret godt fast. Dels fordi at der jo kan ske det at flasken vælter, men også fordi at enkelte rengøringsmidler står og afgiver dampe.

#4:
På dine rengøringsmidler vil der typisk være en sikkerhedsforskrift. Og den skal du selvfølgelig altid følge meget nøje.

Måske skal påsken gå med oprydning, gør det selv projekter, rengøring eller måske noget helt andet. Her har du 4 konkrete fif til hvordan du opbevarer dine rengøringsmidler rigtigt.

Tilbage er der vist bare at sige, at jeg synes du skal passe rigtig godt på dig selv, dem du elsker og dine ting <3

Hav den mest fantastiske påske.

Kh. Louise


PS: FIK DU SET MIT MEST LÆSTE BLOGINDLÆG NOGENSINDE? HVIS NEJ SÅ KLIK HER.

 

Mest læste artikler