4 overraskende ting du bør rengøre hver dag

En gang imellem er ikke nok for disse 4 tings vedkommende.

rengøring

1. Viskestykker

De ser måske ikke så beskidte ud, men flere tests har vist, at viskestykkerne er noget af det mest beskidte i køkkenet. Og det samme gælder for det lille håndklæde i badeværelset. De bliver hurtigt beskidte, fordi de bruges flere gange om dagen og ofte af flere personer. Derfor bør de udskiftes og vaskes dagligt. 

2. Brusekabinen

Den nemmeste måde at holde dine fliser og vægge rene og pæne, er ved daglig rengøring. Tør af med en klud efter hvert bad. Ved at fjerne vandet mindskes risikoen for mug, svamp og ikke mindst kalk. 

3. Håndvasken

Du tror måske, at vasken er ren, når du har vasket dine hænder. Forkert. Skidt og bakterier sætter sig fast på vaskens vægge, bund og sider. Brug først en svamp med den hårde side nedad for at fjerne pletter. Derefter vasker man med egnet rengøringsmiddel.

4. Kaffemaskinen

Mange mennesker bruger kaffemaskinen hver dag. Kaffemaskinen er som en varm seng for bakterier og mug, så derfor skal den vaskes dagligt. Det er bedst at fjerne og vaske alle løse dele, hver gang du har brugt kaffemaskinen. Det vil fjerne alle rester. Vask i varmt vand med opvaskemiddel eller sæt det i opvaskemaskinen, hvis delene kan tåle det. Glem ikke at aftørre kaffebryggerens varmeplade.

Mest læste artikler