idenyts Boligfavoritter 2022: Køkkentilbehør – her er de nominerede

Afstemningen er slut | Se de nominerede i kategorien 'Køkkentilbehør' her.

Sage
Barista Express Impress espressomaskine

Sage er klar med intet mindre end en sensation af en espressomaskine. Sage Barista Express Impress er en videreudvikling af bestselleren, Barista Express. Nu kan du brygge endnu bedre baristakaffe – hurtigere og nemmere – på denne æstetisk smukke espressomaskine med ’assisted tamping’. Maskinen har integreret kværn med hele 25 indstillinger for et ensartet resultat hver gang og naturligvis Sage’s anerkendte Thermocoil varmesystem med PID-temperaturkontrol, der sikrer nøjagtig og korrekt bryggetemperatur.

Ligeledes manuel højtryksmælkeskummer, der leverer uovertruffen silkeblødt mikroskum. Barista Express Impress har derudover intelligent dosering med kværnhukommelse; dvs. den korrekte mængde kaffe i portafilteret beregnes automatisk ud fra den seneste maling. Maskinen viser det korrekte niveau, og viser også hvis det er nødvendigt at korrigere (fx i tilfælde af nye/andre bønner). Indstillingen huskes automatisk til næste kop

Vejledende udsalgspris: 6.999 kr.


Witt
Premium Sandwich Maker

Helt ny Sandwich Maker, som laver lækre toasts uden medfølgende svineri i form af udsivende smeltet ost og saft. Witt Premium Sandwich Maker er udstyret med slip-let-plader med ekstra dybde for at udgå udsivende smeltet ost og saft. Oversiden er isoleret og derfor sikker ved berøring. De dybe slip-let-plader gør det ikke blot nemt og hurtigt at tage de lækre lune toasts ud af maskinen og op på tallerken, de sikrer også en yderst let rengøring. Grundet dens smarte design, kan Witt Premium Sandwich Maker stå oprejst i et skab eller en skuffe, hvilket betyder, at den er let håndterbar og ikke optager meget plads. Så er det blot at lade fantasien løbe, kreere de lækreste toast og lade Witt Premium Sandwich Maker klare resten.

Vejledende udsalgspris: 499 kr.


Witt
Classic Ice Cube maker

Med isterningmaskinen fra Witt løber du aldrig tør for isterninger. På blot én time kan du lave op til 98 små / 72 store isterninger. Du behøver blot fylde vand i beholderen, og maskinen klarer resten. Med dens kompakte størrelse på 330 x 227 x 282 mm optager den hverken meget plads på bordet eller i skabet, hvilket er en fordel i ethvert køkken, hvor køkkenapparaterne ofte har det med at ”slås om pladsen”.

Vejledende udsalgspris: 1.499,95 kr.


BLANCO
SELECT II 60/4 Orga affaldssystem

SELECT II 60/4 Orga er et robust affaldssystem fra BLANCO i allerhøjeste kvalitet og i et lækkert design. Med systemet får du masser af plads til sortering af affald med de 4 medfølgende spande. Systemet består af to store spande på 15 liter og 2 små på 5 liter hvor der til den ene lille spand medfølger et ekstra låg til at dække af for skraldet. Systemet er et udtrækssystem med dækplade, så spandende – og dertilhørende lugtgener – er dækket af, når der er lukket for skabet. Systemet er desuden designet uden små kanter og riller hvor skidt og snavs kan sætte sig, så det er nemt at holde rent. Til systemet medfølger også en Orga skuffe, der kan trækkes ud, og som er perfekt til pæn opbevaring af alt det, du lige har behov for at have ved hånden som fx skraldeposer, opvasketabs, karklud, opvaskebørste o. lign. Systemet passer til 60 cm køkkenskabe og fås i flere størrelser, forskellige antal spande og med og uden den smarte opbevaringsskuffe.

Vejledende udsalgspris: 4.765 kr.


Stem og deltag i konkurrencen her

Mest læste artikler