Rengøringsfri weekend

Rengøringsfri weekend

Er du også træt af at bruge weekenden på rengøring

Er du også træt af at bruge weekenden på rengøring? Og vil du også helst bruge dine kostbare weekender på de ting som gør dig glad? Betyder det noget for dig, at der er rent og ryddeligt omkring dig?

Jeg kan svare klart ja til alle 3 spørgsmål, og jeg vil gerne fortælle dig hvad jeg gør for at opfylde alle behovene på en gang.

I mit hjem har vi valgt 2 faste rengøringsdage. Torsdag og mandag.

Torsdag fordi at alt så står flot, rent og ryddeligt til weekenden, og at vi på den måde kan holde weekend uden at skulle bekymre os om andet end at have det godt og hygge os. Mandag fordi at det virkelig trænger efter en hel weekend, hvor huset er blevet brugt flittigt hele weekenden, og fordi at det er rart få en ny uge i møde med rene omgivelser.

Desuden har jeg lavet en rengøringsplan, der sikre at alt bliver gjort rent med jævne mellemrum. Dvs. at jeg har en rengøringsplan der enkelt og overskueligt fortæller, hvad der skal gøres rent, hvornår det skal gøres rent og endda også hvordan det skal gøres rent.

Det lyder muligvis lidt voldsomt med så stramt et system, men det virker for mig om min familie, og vi slipper på den måde for evt. misforståelser og uvenskaber. Og vigtigst af alt, så har vi frigivet tid i weekenderne, hvor der så er fokus på det som vi virkelig gerne vil.

Hvad tænker du? Hvornår gør du rent?

Hav en skøn weekend.

Kh. Louise

Mest læste artikler