[RENGØRINGSUDFORDRING]: Ryd op og rens ud

[RENGØRINGSUDFORDRING]: Ryd op og rens ud

Jeg vil gerne udfordre dig.

Er du frisk? Og tør du?

Vi kan faktisk endda gøre det sammen.

For mig er nytår magisk.

Mine drømme og forventninger vokser!

Og jeg får lyst til at give den en ekstra skalle.

Og hvad har det så lige med oprydning og rengøring at gøre. En hel del faktisk. Det gælder nemlig for mig, at jeg trives bedst i ryddelige og rene rammer. Det giver ligesom mine drømme bedre plads. Og når mine drømme får plads, så bliver det lettere for mig, at gøre drømmene til virkelighed.

Giver det mening?

Hvis du har det bare lidt ligesom jeg, og hvis du drømmer om et rent og lækkert hjem, så gå med mig nu og tag udfordringen op.

Ryd op og rens ud!

Jeg vil gerne hjælpe dig med, at forvandle dit hjem nemt og effektivt.

Du får mine bedste fif.

Jeg vil i de næste blogindlæg fortælle dig, hvordan du rengør dit hjem nemt og mest effektivt, og hvordan du fx. fjerner genstridigt kalk, renser fugerne mellem klinkerne, fjerner den mørke rand i toilettet, støvsuger korrekt osv.

Hæng på.

Men først skal vi altså have ryddet op. Vi skal rydde op og smide ud.

Grundigt.

Hjemme hos er vi i fuld gang, og faktisk har vi lavet det til en konkurrence. Vi rydder voldsomt op og smider meget ud. For hver gang vi smider en ting ud, så sætter vi en streg på et stykke papir. Og den som har fået flest streger efter endt oprydning har vundet! Og nu er sagen så gået hen og blevet den, at vi faktisk kæmper lidt om at få lov at rydde op i selv de værste rodeskuffer.

En grundig oprydning gør gavn, og tro mig du vil blive overrasket over, hvor meget rod man kan smide ud. Vi runder snart 200 dele (alt tæller, også gamle papirer, klips, skoæsker og den slags).

Jeg håber at du er med mig, og har fået lyst til at tage min udfordring op. Hvis ja, så sætter du en hysterisk oprydning i gang, og glæder dig til næste uge hvor jeg vil dele mine bedste rengøringsfif med dig.

OG SÅ VIL JEG GERNE HAVE LOV TIL, AT ØNSKE DIG ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR MED PLADS TIL ALLE DINE DRØMME.

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj, www.basicclean.dk

PS: Hvis gerne du allerede i dag har lyst til at få flere fif, så se mine videoer på youtube lige HER.

Mest læste artikler