Støv – Støv af – Støv – Støv af

Støv - Støv af - Støv - Støv af

Vi må bare støve af med jævne mellemrum for at opnå det bedste indeklima

Har du lagt mærke til at dagene er blevet længere og solen er mere fremme.

Personligt elsker jeg lys og varme (læs: jeg fryser stort set hele vinteren og glæder mig til forår allerede i starten af november).

Vejret i går derimod var da fuldstændig fantastisk – blå himmel – vindstille – en temperatur lige omkring frysepunktet. Wauw!

Jeg valgte at nyde solen, men kunne alligevel ikke helt overse støvet nu hvor solen sådan lyste det hele op indenfor.

Hvad er det, at der er med det støv?

Støv – Støv af – Støv – Støv af! Det vil jo nærmest ingen ende tage, og når man så endelig har fået det væk, tja så kommer det jo langsomt luskende tilbage igen.

Og derfor vil jeg gerne fortælle dig, at støv faktisk er skabt af menneskerne selv. Det er  typisk en blanding af hud, hår, sand, os, røg og pollen. Det er simpelthen bare et mix af løse partikler der hvirvler omkring og lægger sig som støv.

Derfor kan vi ikke bare støve af engang for alle. Nej nej, hvor der handles der spildes! Eller sagt på en anden måde, der hvor vi opholder os meget er der tendens til mere støv.

Og her har vi så forklaringen på, hvorfor jeg altid oplever mere støv i mit soveværelse

Jeg kan til stadighed blive overrasket over nullermændene under min seng, men det hele forklares jo simpelthen af, at jeg opholder mig relativt meget i mit soveværelse, og dermed “drysser” mange husceller i det rum.

Støv – støv af – støv – støv af! Der er ingen vej udenom desværre, og vi må bare støve af med jævne mellemrum for at opnå det bedste indeklima.

BONUSINFO – støv med fordel af med en fugtig klud, da fugten holder på/binder
støven, og du dermed undgår at det hvivler mere omkring end højest nødvendigt.

Har du nogle gode fif omkring “at støve af” som du vil dele med mig?

Kærlig hilsen
Louise

Mest læste artikler