[TOILETRENS]: Begår du de typiske 3 fejl?

[TOILETRENS]: Begår du de typiske 3 fejl?

toiletrens Louise Grønhøj, Rengøring og rengøringsmidlerVIDSTE DU AT…

1. Det er ikke en fordel at lade toiletrens “trække” natten over. Der er x antal aktive stoffer i toiletrens, og når de er brugt op, har produktet ikke mere effekt. Derfor er det bedre at gentage behandlingen.

2. Du skal ikke komme toiletrens ned i et toilet fyldt med vand. Toiletrensen bliver fortyndet i vandet, og dermed fortyndet og meget mindre effektiv. Skub istedet vandet ud af toilettet, inden du påfører toiletrens.

3. Brug aldrig barberblade og andre skarpe genstande til at skrabe belægninger af med. Det ridser! Brug derfor i stedet toilettryllestenen, som er fremstillet præcist til formålet og let går i opløsning med belægningen. 

Oh jo, vel binder syren i citroner kalk, men den fjerner altså ikke ligefrem den der monster rand i toilettet vel? Og ja, bagepulver er udnævnt til tryllepulver i alverdens sammenhænge, men det fixer heller ikke ligefrem balladen. Og hvordan med vedhæftningen på den lodrette flade.

Har du prøvet alle tricks uden det store held?

Men den gode nyhed er, at jeg gerne vil fortælle dig, hvordan du præcist kan gøre.

Se min videoguide – KLIK HER.

Jeg lover dig, at du kan fjerne selv den mest genstrige rand og de grimmeste mærker i dit toilet, hvis ellers bare du gør, som jeg viser dig i min video.
Se hvordan du skal gøre – KLIK HER.

Værsgo, endnu en masse gratis rengøringsfif, som jeg håber har givet dig mod på at gøre præcist det samme. Og hvis du synes at det ser nemt ud, ja så er det fordi at det er nemt!

Og nej, du behøver faktisk ikke leve med kedelige mærker hverken i bunden af dit toilet, på siden eller som en grim rand.

Hermed masser af god rengøringsenergi i din retning <3

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

 

Mest læste artikler