[VIDEO]: Sådan fjerner du genstridige kalkaflejringer

[VIDEO]: Sådan fjerner du genstridige kalkaflejringer


Avs, den her kalkaflejring er ligesom til at få øje på ikke?

Forleden startede jeg min lille hvide Fiat 500, og kørte hele vejen fra Nordjylland og til Fyn for at besøge Stine. Og Stines kalkaflejringer.

Stine havde kontaktet mig, og var enormt frustreret og ærgerlig over, at badeværelset i hendes enormt tjekkede og kun 4 år gamle badeværelse var fuld af kalkaflejringer.

Og den udfordring kunne jeg ikke stå for!

Jeg må også ærligt tilstå, at det jeg så hos Stine var noget af det værste jeg nogensinde havde set. Kalkaflejringerne var enorme, og havde bidt sig fast i kæmpe store plamager næsten over alt i hendes bruseafsnit.

Hun havde selv opgivet!

Og måske har du også tænkt noget i retningen af, “jeg magter simpelthen ikke at bruge mere krudt på det bras og de kalkaflejringer”.

Men fortvivl ej, for i de kommende blog indlæg vil jeg fortælle dig hvordan du nemt, hurtigt og effektivt kan fjerne kalkaflejringer på klinker, armatur, mm.

Hæng på!

Den gode nyhed er nemlig, at det ikke behøver at være så svært med de der kalkaflejringer. Kalk er basisk og opløses let som ingenting af syre. Så det der er totalt afgørende for dit resultat er, om du bruger en effektiv kalkrens, der indeholder de syre som opløser kalk effektivt.

Og faktisk er det så ellers så simpelt…

Spray på – lad virke 1 minut – skrubbe let – skyl af.

Hvis du synes det lyder for godt til at være sandt, så se den videoguide jeg har lavet til dig. Se videoen – KLIK HER.

Den er komplet autentisk og ude fra den virkelig verden hos Stine på Fyn.

Og hvordan er det så lige med det der “ikke syrefaste materiale” som fx. eksklusivt og fornemt marmor? Marmor er en kalkholdig sten, og når du rengør den med en syreholdig kalkrens, så vil der desværre ske det, at selve stenen også vil gå i opløsning med kalkrens syre. Så der har vi til gengæld balladen. Der findes dog kalkrens uden syre på markedet, men desværre er det ikke min erfaring at de er særlig effektive.

Jeg håber at du kan bruge min videoguide til noget, og du er som altid velkommen til at skrive til mig i kommentarfeltet nedenfor.

Kærlig hilsen
Rengøringsekspert, Louise Grønhøj

Mest læste artikler