idenyts Boligfavoritter 2022: Lamper – her er de nominerede

Afstemningen er slut | Se de nominerede i kategorien 'Lamper' her.

Spring Copenhagen
Formel pendel Ø40 (skovgrøn)

Mangler du en pendel til at hænge over spisebordet eller til at sprede lys i stuen? Hans Dues smukke loftslampe passer med sit enkle og tidløse design ind i de fleste hjem. Formel-serien er designet af Hans Due i 1970’erne – denne Ø40-pendel er relanceret i skovgrøn.

Vejledende udsalgspris: 1.499 kr.


Spring Copenhagen
Phister bordlampe (støvet grøn)

Leder du efter en bordlampe, der kan kaste ekstra lys over dit hjem? Phister bordlampen er genskabt fra et klassisk design af Hans Due og givet lækre, nye features. I den opdaterede udgave har Phister blandt andet fået et genopladeligt batteri, så du nemt kan flytte den rundt i hjemmet.

Vejledende udsalgspris: 699 kr.


LEDVANCE
Tokyo pendel-lampe

LEDVANCE Tokyo-lampen tager udspring i japansk stil kombineret med et nordisk udtryk. Den sorte metalskærm står i en elegant vinkel ud fra lampen og gør, at lyset falder roligt under lampen og skaber harmoni og hygge i ethvert lokale. Lampen fra LEDVANCE har indbyggede LED-lyskilder.

Vejledende udsalgspris: 715 kr.


UMAGE
Asteria Pendel Ultimate Grey

Den legendariske lampe fra Umage ved navn Asteria er nu tilbage – men denne gang i en ny farve der er helt eksklusiv. I et samarbejde med Lampemesteren har Umage lanceret en hel ny nuance, som eksklusivt forhandles hos Lampemesteren. Nuancen er at finde på deres fantastiske og klassiske Asteria pendel, og er en smuk og udsøgt grå, som de har valgt at døbe ”Ultimate Grey.”

Foruden den fantastiske og moderigtige farve, der virkeligt spiller ind i nutidens stilarter og indretningstyper, så byder den smukke Asteria Pendel Ultimate Grey også på nedtonede detaljer. Hvor den oprindelige lampe fra Umage anvendte messing, så bruger den nye farve kun sort – hvilket gør, at lampen er endnu mere alsidig i sin anvendelse i forskellige indretninger, såvel at den grå farve virkeligt får lov at tale for sig selv.

Vejledende udsalgspris: 2.499 kr.


Stem og deltag i konkurrencen he

Mest læste artikler