Smart lampe følger din døgnrytme

Nu kan du gemme din lampe bag en kunstinstallation. Den sørger endda for at vække dig med varmt morgenlys, uden at du behøver rejse dig fra sengen.

Mange smart-produkter er lavet til kun at fokusere på funktionalitet, og ikke hvordan de passer ind i et hjem. Det vil teknologivirksomheden Nanoleaf lave om på. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Virksomheden har designet en smart lampe gemt bag sekskantede lyspaneler med træ-look, som gør det muligt for lampen at falde i ét med resten af indretningen af dit hjem. Du kan selv arrangere panelerne i dit eget personlige layout, som skaber en kunstinstallation i dit hjem. Dermed skulle du gerne have noget smukt at se på – både når lampen er tændt og slukket.

Lampen er inspireret af naturen, og du kan styre de forskellige lysfunktioner i Nanoleaf appen. På den måde kan du vågne op til blødt morgenlys og falde i søvn igen i afdæmpet lys, som ifølge producenten gør, at du får en bedre søvnkvalitet.

– Vores mål er at give vores kunder mulighed for at bringe nogle af naturens elementer indendørs og skabe de beroligende oplevelser, som alle mennesker har brug for, siger Gimmy Chu, administrerende direktør i Nanoleaf.

Og hvis du allerede grubler over hvordan du skal få sådan en installation op på væggen derhjemme, så frygt ej: Du monterer det blot med dobbeltklæbende monteringstape, som følger med i købet. 

Mest læste artikler