DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET
Haven der passer sig selv – også når du ikke er hjemme!

Haven der passer sig selv – også når du ikke er hjemme!

Ikke mere kedelig plæneklipning og vanding. Tag dig tid til at nyde de ting, du elsker at lave, og overlad det hårde arbejde til teknologien. Læn dig tilbage, slap af og lad GARDENA smart System tage sig af din have.

Twitter Print

Vi elsker alle vores have, men det er også til tider hårdt arbejde at holde den I den rigtige stand. Og er man væk på ferie, kommer man næsten altid hjem til en god gang havearbejde, Som kan virke uoverskueligt.

Men nu kan du faktisk få en have, hvor en stor del af arbejdet klarer sig selv. Så kan du få mere overskud til at både at gøre den ekstra pæn og nyde den mere.

GARDENA Smart garden er et system, der ordner både plæneklipning og vanding, samt overvågning af havens sundhedstilstand. Det er nemt at installere, og du kan planlægge arbejdet fra din telefon. Alt sammen samlet i én smartphone-app. Find løsningen her.

Ekstra meget information til “have-nørden”

Systemet overvåger din have, så du hele tiden kan være informeret om lys, temperatur og jordens fugtighed i haven. Dermed kan du nemmere pleje særlig krævende blomster og planter.

Spar på vandet

Systemet sikrer også, at du ikke vander for meget eller for lidt. Begge dele er dårligt for din have, og at overvande er dårligt for både miljø og pengepung. Den registrerer om det har regnet og springer selv vandinger over, når det ikke er nødvendigt.  

Passer haven når du er væk

Uanset om du er på forretningsrejse eller ferie, så ved du altid, hvad der sker i din have, når du har et GARDENA smart System. Hent statusmeddelelser ved at trykke på en knap, og styr vanding og plænepleje uanset hvor i verden, du er, og uanset tidspunktet. Og du vil altid kunne vende hjem igen med trygheden i at din have er blevet plejet ordentligt.

Også ideelt for seniorer

GARDENA smart System er nemt at installere og anvende, så det er ideelt for seniorer eller andre, der gerne vil bruge energien i haven rigtigt, eller måske undgå unødvendigt fysisk slid.

Sikkert

Hele systemet kører på sin egen teknologi, der er utrolig sikker.

GARDENA smart System er en pakkeløsning med alt hvad du skal bruge. Pakken indeholder en sensor, robotplæneklipper og vandingskontrol. Systemet kan købes mange steder i landet, se en oversigt her.

Twitter Print

Mest læste artikler