DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Her er køkkenhaven der passer sig selv

Det kræver hverken grønne fingre eller meget plads at dyrke egen køkkenhave. Med Click and Grow Smart Garden får du friske krydderurter hver dag med minimal indsats. 

Der findes næsten intet bedre end friske krydderurter og grøntsager fra egen køkkenhave, men de smagfulde vækster kan være svære at holde i live. De kræver den helt rette mængde pasning og pleje for at trives, og i en travl hverdag er det let at glemme en vanding eller to. Hvis du elsker at dyrke dine krydderurter selv, men har begrænset tid og plads, kan en Smart Garden derfor være den perfekte løsning til dig.

Sørger automatisk for dine planter

Click and Grow Smart Garden er en selvvandende have, der tager sig af dine planter ved automatisk at sørge for, at de altid har nok vand, luft, lys og næringsstoffer.

Den lille have, der er designet til indendørs brug, har et stilrent design, som giver plads til 9 planter på samme tid. Her kan du dyrke alt fra krydderurter som basilikum, persille og rosmarin til salathoveder og tomatplanter samt eksperimentere med mere eksotiske frugttræer som chili og vanilje med minimal indsats.

LED-lampe og Smart Soil

Uanset hvilke planter, du vælger at dyrke i haven, frigiver det specialudviklede jord, Smart Soil, nemlig automatisk næringsstoffer efter hver enkelt plantes behov. Mens jorden følger planternes naturlige livscyklus, sørger den justerbare og energivenlige LED-lampe samtidig for planternes hurtige spiring og vækst med den optimale mængde lys. For at gøre haveoplevelsen endnu nemmere, sørger en timer også for, at lyset er tændt i cirka 16 timer hver dag – og fordi lampen kan justeres, kan planterne vokse høje uden problemer.

Selvvandende have 

Får du ofte triste og tørstige planter, fordi du glemmer at finde vandkanden frem, behøver du heller ikke bekymre dig med en Smart Garden. Den lille have har nemlig en selvvandende tank, der vander alle planterne automatisk – og med en vandforsyning, der kan holde planterne i live i op til en måned, bliver det næsten ikke sjovere at få friske og hjemmedyrkede planter i køkkenhaven. 

Start køkkenhaven med det samme

Når du bestiller din Smart Garden, kan du starte din indendørs køkkenhave med det samme. Den leveres nemlig med 9 gratis plantekapsler i høj kvalitet. Plantekapslerne indeholder 3 x mini tomater, 3 x basilikum og 3 x salat, der straks begynder at vokse, når du tænder for haven.

Sådan gør du

Fyld beholderen med vand.

Tilslut strøm. 

Nyd din have. 

Dyrk naturlige og bæredygtige planter

På trods af den avancerede teknologi dyrker Click and Grow Smart Garden dine planter naturligt og helt uden brug af pesticider, plantehormoner eller andre skadelige stoffer. Takket være den energi-effektive LED lampe, har haven også et lavt energiforbrug med kun 6W.

Smart Garden har et stilrent design og fås i hvid, mørkegrå og gråbeige. Den koster 1.399 kroner og kan købes her

Mest læste artikler