Netflix: 5 fede tips til bedre streamingoplevelse

Med disse fem tips får du en bedre oplevelse med Netflix og bedre kontrol over de forslag, streamingtjenesten kommer med.

Selv om Netflix er en enestående, brugervenlig streamingtjeneste, er der alligevel nogle fif, som kan gøre oplevelsen endnu bedre og kan spare dig for masser af triviel søgetid.

1. Brug rating-systemet

Hver gang en film er færdig, anbefaler Netflix at du rater din oplevelse med tommelfinger op eller ned. 

Bruger du denne mulighed, vil Netflix’ avancerede algoritmer give dig forslag til serier, der passer med netop din smag – og foreslå dig indhold, som andre brugere, der ligner dig, har givet tommel op.

2. Brug flere brugerprofiler

Netflix giver mulighed for at have op til fem forskellige brugerkonti, hvilket gør det langt lettere at komme direkte til dine favoritfilm eller serier. 

Det er især smart, hvis du har børn, så de kan have deres egen kanal – så du ikke bliver bombarderet med tegnefilm og Disney-serier.

3. Få anmeldelser direkte på skærmen

Du kan nemt tilføje filmbasen “IMDB” direkte til din profil i Netflix. 

I Google Chrome kan du installere Enhancer for Netflix, der viser både IMDBs ratings og lader dig finde indhold i Netflix’ hemmelige kategorier.

4. Få din favoritserie med på farten

Netflix har for nylig gjort det muligt at gemme film og serier, så du kan nyde dem, selvom du ikke er på nettet. 

Du kan dog kun downloade film og serier til din smartphone eller tablet, og du kan kun se indholdet ved hjælp af Netflix-appen.

5. Ryd op i anbefalede film

Hvis dine gæster har brugt din profil, så du får forslag, som du ikke synes om, kan du rydde op. 

Klik på Konto i menuen i øverste, højre hjørne, og scroll ned til Profil- og forældrekontrol. Klik på din profil og derefter på Streamingaktivitet. Her kan du fjerne de film, du ikke ønsker lignende forslag til ved at trykke på krydset til højre.

Denne artikel blev oprindeligt bragt i Komputer for alle.

Mest læste artikler