DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

5 tips til en mere afslappende og smart hverdag

Der findes ikke noget bedre end lækre nye opfindelser, som gør hverdagen nemmere, og gode råd, som måske kan hjælpe dig med at spare tid på de kedelige pligter i hverdagen. Læs med og se, hvordan kan du optimere din hverdag og dit hjem.

Du kender sikkert problemet med et hjem, der sjældent er helt rent. Og når du lige har fået rengøringen ordnet, er der en rolling, der løber ind i stuen med gummistøvlerne på. Dette er bare et enkelt eksempel på problemer i hverdagen, der sagtens kan afhjælpes med disse fem små ændringer, der kan lette en smule på dagligdagens pligter. 

 1. Få børnene til at hjælpe

Du smitter af på dine børn! Når de glemmer at tage gummistøvlerne af efter de har hoppet i vandpytter, så grin, og sørg for at skabe en god stemning. Så kan du nemlig vise dem, hvordan man tørrer det op og gør rent efter sig. Børnene får en positiv oplevelse – og måske er der en større chance for, at de tager tjansen på eget initiativ næste gang. 

 1. Støvsuger uden ledning 

En støvsuger uden ledning kan gøre din hverdag meget nemmere og give dig et helt andet forhold til støvsugning. Når du præsenterer en lækker ny støvsuger for familien, kommer der nok også en periode, hvor der er rift om at få lov til at svinge den.

Hvilken ledningsfri støvsuger skal du vælge?
Der findes uendelige variationer af støvsugere, så det er ikke lige nemt at navigere rundt i junglen. Men en anbefalelsesværdig støvsuger er modellen PHILIPS XC8049/01 SPEEDPRO MAX. 

Denne støvsuger er som skabt til en travl hverdag. Den har en meget lang batterilevetid på 70 minutter, som du hele tiden kan holde øje med på støvsugerens display. Derudover suger det 360° gulvmundstykke støvet op på alle sider, hvilket gør, at den er ekstrem fleksibel på alle flader. For at komme hele vejen rundt i alle revner og kanter tager du bare gulvmundstykket af. Så fungerer støvsugeren som en mindre håndstøvsuger, der er effektiv og let at navigere rundt.   

Køb denne lækre støvsuger på Punkt1s hjemmeside.

 1. Planlæg en pause

Det er vigtigt for alle at have tid til at stresse af og have tid til sig selv og familien. Så gør dig selv en tjeneste og tag dig denne tid! Du skal behandle din afslapningstid som en lige så vigtig del i din hverdag som at sørge for aftensmad eller handle ind.
Mange synes, det er svært at slappe af, hvis alle dagens ærinder ikke er klaret, og hvis dette er tilfældet for dig, så er der selvfølgelig også en løsning på det. Find en afslappende hobby, som du kan dyrke. Det kan for eksempel være et kursus i keramik eller en løbeklub. Det eneste, der er vigtigt, er, at du føler dig afslappet i situationen. 

 1. Skab morgenrutiner

Gode morgenrutiner kan være altafgørende for, om hele dagen bliver god eller ej. Hvis du vil have ekstra overskud i hverdagen, så er dette tip meget vigtigt. Men for at få en fast rutine, så skal den planlægges først – det kan du jo passende gøre aftenen inden. Her kan du bruge 5 minutter på at aftale med dig selv, hvornår du står op og, hvad du skal nå i din morgenrutine. Husk at gå i seng i ordentlig tid, så du får en god lang nattesøvn. Gerne på 7 til 8 timer! Og efter det gælder det bare om at holde den rutine, indtil den er blevet en god vane. 

En god og sund morgenrutine kan se således ud:

 • Stå tidligt op

 • Drik en rigtig lækker kop kaffe

 • Dyrk motion/mediter

 • Tag et dejligt varmt bad

 • Spis morgenmad

 • Børst dine tænder

 • Ud af døren med et stort morgenfriskt smil!

 1. Opvaskemaskinen, der forkæler dig!

Til en perfekt daglig rutine eller hvis du bare skal have en lækker oplevelse hver dag, så skal du have dig en opvaskemaskine, der leverer en strålende rent resultat hver gang. 

Opvaskemaskinen fra Siemens reducerer vasketiden og tørretiden med 66%, så du hurtigere kan klare opvasken og spare tid. Den er super let at fylde og tømme, da den er fleksibel i forhold til justering af maskinens topkurv. Den kan altså tilpasses præcis dine behov. Derudover kan du vaske selv de fineste tynde glas i denne maskine, da den har et specialprogrammeret 40°C glasvaskeprogram til netop dette formål.  

Hvis du har Home-Connect, kan den kobles hertil. Så kan du sørge for, at opvaskemaskinen bliver sat i gang på præcis det tidspunkt, der passer dig, selvom du ikke er hjemme. Hvis du er tilkoblet Home-Connect, fortæller din telefon dig endda, hvornår du er ved at løbe tør for opvasketabs!
Denne opvaskemaskine kræver en minimal arbejdsindsats og sikrer dig mere tid til vigtigere ting.  

Du kan få denne kvalitetsmaskine på Punkt1s hjemmeside

Familien smart har både støvsugeren fra Philips og opvaskemaskinen fra Siemens installeret i deres smarte hjem. Du kan læse meget mere om familien Smart og se, hvilke andre produkter der hjælper dem til en smartere hverdag. 

Mest læste artikler