DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Brug tiden fornuftigt og nyd livet

Som hus- og haveejer er der altid ting, der kan ordnes eller rengøres. Men det er samtidig vigtigt at nyde livet og have tid til de vigtige og hyggelige stunder med familien. Men du behøver faktisk ikke at vælge. Læs med her og find ud af hvordan du kan nyde livet og samtidig få ordnet rengøringen på 10 minutter.

At være nærværende overfor familien, og samtidig få ordnet rengøringen, når der kun er 24 timer i døgnet, kan være en svær balance. Men forestil dig at rengøringen ikke tager mere end 10 minutter, og samtidig er effektiv. På den måde er der massere overskud til kvalitetstid med familien i rene omgivelser.

Men hvordan klares en effektiv rengøring på 10 minutter?

Det vigtige er at du har det rigtige udstyr

Efter strandturen med familien, er bilen fyldt med sand og trænger til en hurtig og effektiv rengøring. Derfor har du brug for en kraftig støvsuger, der effektivt suger alt snavs og sand op, om det er vådt eller tørt, og let kan komme ind i alle kroge og kanter. Og hvis området er svært at nå, bør støvsugeren have blæsefunktion. Den skal gerne være kraftigere end den almindelige håndstøvsuger, for at du kan udnytte tiden bedst muligt og klare rengøringen på 10 minutter.

Derudover er det praktisk med en batteridreven støvsuger. Alternativet er at du først skal finde en forlængerledning, rulle den ud gennem hele haven og hen til bilen, for derefter at pakke den sammen igen. Med en batteridrevet støvsuger sparer du anstrengelserne og opnår den hurtige og effektive rengøring, der giver dig tid til at nyde livet.

Du bør stille krav til dit udstyr

En støvsuger der både kan tage vådt og tørt snavs, bør have et filter, der ikke skal skiftes hver gang du støvsuger væske op.

Vælg det rigtige

Kärcher har udviklet en støvsuger der har de kvalifikationer som en ideel støvsuger til en hurtig og effektiv rengøring, bør have.

  1. God sugeevne og mulighed for at støvsuge både vådt/tørt snavs uden filterskift
  2. Kompakt design, der er nem at bære rundt
  3. Batteridrevet, så du slipper for at finde forlængerledningen
  4. Et batteri, der viser dig præcis status på hvor meget tid der er tilbage
  5. Et batteri der passer til mange forskellige maskiner

Derudover er den også ekstremt handy, og har indbygget opbevaringsplads til specialtilbehør, der gør det endnu lettere for dig at opnå den hurtige og effektive rengøring.

Se udvalget af batterier i Kärchers batteri-univers, samt mange flere batteridrevne produkter fra samme serie

Real Time Technology

Kärcher har udviklet en teknologi der hedder Real Time Technology, der giver dig live batteristatus. Det gør det muligt for dig hele tiden at se på det indbyggede display, hvor lang tid du har tilbage af rengøringen, inden batteriet skal oplades igen. Denne funktion er også behjælpelig med informationer om, hvornår batteriet igen er fuldt opladt, og opdaterer løbende den resterende brugstid i forhold til hvordan du anvender maskinen.

– Batteriet der følger med støvsugeren kan fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvad der passer til forbrugerens behov. Derudover kan de kraftige og robuste batterier bruges til alle de maskiner der findes i Battery Power serien fra Kärcher. Batteriet og displayet kan sagtens tåle vand, og det er derfor let og enkelt, hele tiden at kunne følge med i batteriets status, siger Charlotte Bang, som er salgschef i Kärcher.

På denne måde får du mere overskud, da rengøringen fylder en lille del af hverdagen, og samtidig har du meget mere tid, til at nyde livet.

Læs om trykrenseren fra Kärcher her, som Familien Smart også får meget glæde af. 

Mest læste artikler