DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Det er smart at vaske rigtigt

Vasketøj hører med til hverdagen, og hvis man er en familie med mange børn, kan det undertiden føles som om det fylder lidt for meget. Men med vaskemaskine og tørretumbler med intelligente funktioner fra AEG, kan du lade maskinen om det praktiske, og klare det meste med et tryk på din smartphone.

Tænk hvis vask og tørring kunne klares med et tryk på smartphonen? Med nye intelligente produkter fra AEG skal du næsten ikke gøre andet. Selvom du, trods alt, stadig er nødt til selv at samle tøjet sammen og lægge det ind i maskinen. 

Ved hjælp af AEGs unikke My AEG Care-app kan du fjernstyre både vask og tørring fra din mobiltelefon, uanset hvor i hjemmet du befinder dig. Du kan vælge tøjtype, farve og hvor beskidt tøjet er, så vælger den selv det vaskeprogram, der passer til tøjet. Start vasken og tjek dens status, uden på noget tidspunkt at komme i nærheden af vaskemaskinen. Du får selvfølgelig også automatisk besked, når programmet er afsluttet, så du altid har styr på, hvornår du kan hente dit rene vasketøj.

Doserer selv korrekt

AEGs smarte AutoDose-funktion sørger for, at den helt rigtige mængde vaske- og skyllemiddel tilføres på det helt rigtige tidspunkt. Maskinen vejer dit tøj og tager automatisk vaske- og skyllemiddel fra den dertil indrettede skuffe, der kan rumme vaskemiddel nok til op mod 20 maskinfulde tøj, før der er brug for opfyldning. 

En korrekt dosering af vaskemiddel sikrer, at dit tøj holder sig pænt længst muligt. For meget vaskemiddel kan slide på fibrene, mens for lidt med tiden kan gøre hvidt tøj gråt og kedeligt at se på. Ligesom for meget vaskemiddel hverken er gavnligt for miljø eller pengepung. Med AEGs særlige vasketeknologi kan du være sikker på, at bruge den helt rigtige mængde vaske-  og skyllemiddel hver gang du vasker, og dermed beskytte dit tøj mod både blegning, krympning og for tidlig aldring. Du sparer med andre ord både vand, sæbe og tid med en løsning fra AEG.

Du kan læse mere om den selvdoserende vaskemaskine her.

Har du brug for at køre en enkelt vask med specialvaskemiddel, til eksempelvis uld, findes der naturligvis også et særskilt manuelt sæberum, der kan bruges som supplement til det automatiske system. Og alle doseringsskuffer er robuste og lette at rengøre.


Intelligent tørretumbler 

Når tøjet er vasket, skal det selvfølgelig også tørres. Også her kan AEG tilbyde overlegen teknologi, der sørger for, at dit tøj bliver helt tørt. AEGs patenterede FibrePro-tørretumbler med 3D Scan-teknologi scanner fugtigheden i tøjet med sensorer, der registrerer fugt både på tøjets yderside og inde i tøjet og justerer tiden for præcis tørring. Det sikrer, at alt tøj tørres præcist og skånsomt, uanset om det drejer sig om tynd silke eller tykke tekstiler. Selv puder og dynejakker tørres helt igennem første gang, så du ikke behøver at have tøj hængende til ekstra lufttørring eller risikere, at komme tøj i skabet, der stadig gemmer på lidt fugt, hvilket ikke er gavnligt for hverken tøj eller indeklima. En dynejakke tørret med 3D-scan-teknologi vil desuden ikke alene bevare sit pæne udseende, men også op mod 30 procent bedre varmeisoleringsevne sammenlignet med lufttørring.  

Med en kapacitet på 8 kg er AEGs kondenstørretumbler med varmepumpeteknologi også særdeles rummelig. Et særligt tromlemønster sørger for ekstra skånsom tørring af alt dit tøj, ligesom Woolmark Blue certificering garanterer, at du trygt kan tørre selv sarte stoffer som uld og silke. Via  My AEG Care-app’en kontrolleres tørretumblerens rotation og temperatur, der tilpasses maskinens indhold. Det betyder blandt andet, at uld holdes fladt mod tromlen, og at sportstøj kun får lige præcis så meget varme, at det bevarer den vandtætte membrans funktion. 

AEG tørretumbler

Gode råd og god brugsøkonomi

Når du bruger en AEG FibrePro-tørretumbler, vil dit tøj føles behageligt og lige til at tage på – direkte fra maskinen. Med en energimærkning på A+++ er du samtidig sikret god brugsøkonomi.

Læs mere om AEG FibrePro-tørretumbleren her.

Tørretumbleren kan naturligvis også styres via My AEG Care-app’en. 

Programmet Gode råd om pleje hjælper dig til at vælge det rette program, og du kan gemme dine favoritprogrammer og kontrollere, hvor lang tørretid der er tilbage. 

Det er også slut med at lade sig forvirre over vaskesymbolerne, dem oversætter appens Guide til vaskelabels nemlig til faktiske vaske- eller tørreprogrammer, der passer lige til dit tøj. Teknologien kan behandle op til 48 typer stof og 40 typer pletter effektivt, så med AEG er du altid sikret et optimalt resultat. Det er smart, personlig, tøjpleje, der sikrer, at dit tøj ser nyt ud længere.

Download appen og læs mere om den her.

AEGs App

Mest læste artikler