DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Et SMART hjem gør hverdagen sjovere og lettere

SmartHome-løsninger er ikke kun for tekniknørder, de er for alle – måske især dem, der helst ikke vil trykke på flere knapper end højst nødvendigt. Med en SmartHome-løsning fra Expert, kan det meste nemlig klares med stemmestyring, og Experts dygtige medarbejdere står klar med råd og vejledning til den helt rigtige løsning for dig.

Tænk hvis du bare kunne komme hjem fra arbejde og bede fjernsynet om at afspille dine trætte ungers yndlingsserie, mens du selv siger til højttaleren, at den skal stille ind på dit yndlingsradioprogram, inden du kaster dig over madlavningen. 

Det lyder som et drømmescenarie, men er faktisk den skinbarlige virkelighed. Med en SmartHome-løsning kan du indstille stort set al elektronik i dit hjem til at kunne betjenes via apps eller stemmestyring. Med et SmartHome-Tv kan du for eksempel få adgang til ikke bare samtlige kanaler, men også dine udvalgte streamingtjenester med en enkelt fjernbetjening. Koblet sammen med et lydanlæg, der taler sammen med flere af hjemmets øvrige smart-produkter, og kan betjenes med stemmestyring via Google Home. Lettere bliver det ikke.

Læs mere om de spændende funktioner på et SmartHome-TV her

SmartHome er for alle

Og du behøver bestemt ikke at være tekniknørd, for at kunne få glæde af en lettere og sjovere hverdag med SmartHome-løsninger. Hos Expert mener man, at SmartHome er for alle. Og står klar med kyndig rådgivning til en løsning, der passer præcis til dine behov. 

”En af de mest udbredte misforståelser er, at smartprodukter kun er for tekniknørder, men tværtimod er de til den virkeligt brede befolkning,” siger Kaj Knudsen, franchisemanager i Power, der ejer Expert. 

”De er en gave til dem, der gerne vil have funktionerne, uden at behøve en kæmpestor teknisk viden. For i stedet for at pløje dig igennem en brugsanvisning på 200 sider, kan du give en mundtlig kommando på et helt almindeligt sprog. Og fordi tingene er linket sammen, kan en enkelt kommando endda styre flere ting på en gang.”  

Viden og indsigt 

Smart-produkter er i en rivende udvikling, og det kan være svært at få overblik over, hvilken løsning, der er den optimale. Bliver der streamet mange film, er der måske brug for en ekstra hurtig forbindelse. Er huset så stort, at der er brug for en netværksforlænger, så signalet er lige stærkt i hele boligen? Har du andre smart-produkter som hvidevarer, kaffemaskine eller andet, der skal kunne tale sammen? Ekspert gør meget ud af at afdække kundernes behov og forventninger og i fællesskab med kunden finde den bedste løsning til lige netop deres hverdag.

Hos Expert er du desuden sikker på at få kvalitet for pengene. Expert forhandler nemlig udelukkende branchens bedste mærker, og sørger for, at samtlige ansatte ved alt om dem, ved at sende dem på skolebænken 12 gange om året, hvor de lærer alt om markedets nyeste produkter og trends. Experts dygtige indkøbere er konstant på farten for at besøge fabrikkerne og snakke med udviklere og producenter, for at holde sig ajour med, hvilken vej, udviklingen går. 

 ”Viden og indsigt er vores vigtigste værktøjet for at kunne rådgive den almindelige kunde. Så det går vi ufatteligt meget op i,”  siger Kaj Knudsen.

Går efter succesoplevelser

Expert sørger naturligvis for, at du altid, til en fornuftig pris, kan få dine valgte produkter leveret og monteret, at det hele virker, når de forlader huset og at du har fået alle relevante råd og oplysninger. Skulle du efterfølgende have flere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller komme ned i en af de 22 lokale butikker.

Ved du, hvor din nærmeste Expert forhandler ligger? Find svaret her

Hos Expert stopper den gode service nemlig ikke, når varen er sendt ud af døren. 

”Hos Expert lever vi af kunder, der kommer igen. Derfor møder du ikke bare en smart sælger, men en som vil dit bedste. Vi glæder os, hver gang der kommer en ind i butikken og gerne vil have mere at vide om vores produkt. For man kan ikke forvente, at man lige forstår alt på en gang, eller har overblik over alt hvad tingene kan – det vil udvikle sig stille og roligt, efterhånden som man lærer de mange muligheder i de fantastiske produkter, vi sælger,” siger Kaj Knudsen. ”

Vi sætter en ære i at give den perfekte rådgivning inden købet, lave en god handel og sikre, at de kommer hjem med det rigtige. Men også at være der for kunden efter købet. Særligt for dem, der måske ikke er så teknologi-vante er det vigtigt, at vi kan lære dem det lidt ad gangen, så de bliver trygge ved det og får de her succesoplevelser, hvor de siger ‘hold da op, var det virkelig så nemt?’” 

God pris og stor sikkerhed

Og du er ikke alene sikret god service og kyndig rådgivning, du er også sikret en rigtig god pris. 

Expert tilbyder altid prismatch på samtlige produkter, det vil sige, at du får varen til markedets laveste pris. Derudover får du altid 20 procent rabat på et styk af Experts anbefalede tilbehør, så hvis du gerne vil have en højttaler eller en soundbar til dit nye fjernsyn, får du det til en pris, der er billigere end på nettet.

Læs mere om, hvordan du altid er sikret den bedste pris med prismatch fra Expert

Er du tilbageholdende overfor en Smart-løsning, hvor store dele af hjemmets funktioner kobles op på wifi, fordi du er bange for hacker-angreb eller virus, står Experts dygtige medarbejdere selvfølgelig også klar til at vejlede til en effektiv internet-beskyttelsespakke, blandt andet den  prisbelønnede F-Secure, der også indeholder familiebeskyttelse, så familiens voksne kan styre hvilket indhold de mindste i huset kan få adgang til, og hvor længe de må være online. For Expert ved, at det også er smart at være tryg! 

Find en oversigt over forskellige internet-beskyttelsespakker her

Video | Familien Smart bruger også Expert

I 12 måneder har familien Bæk, bestående af far, mor og tvillingerne Albert og Elliot, indvilliget i at få deres hjem ombygget til det ultimative Smarthome. Følg familiens rejse ind i Smarthome-universet her.

Mest læste artikler