DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Familien Smart: Det er blevet nemmere og sjovere at invitere gæster

Det smarte hjem hjælper med sovsen og lader gæsterne bestille præcis den kaffe de har lyst til - og det gør det lidt sjovere at have gæster, fortæller familien smart.

Mens corona-krisen har raset, har der ikke været mange gæstebud hos Familien Smart – Henrik og Christel Bæk.

Men inden virussen satte verden i stå nåede familien at imponere adskillige vennepar med de nye produkter, familien har fået installeret i hjemmet nord for København.

Familien Smart er en helt almindelig dansk familie med far Henrik, mor Christel og tvillingerne Albert og Elliot. I et år skal de teste et væld af nye smarthome-produkter og fortælle læserne om, hvordan det rent faktisk er at lave i et vaskeægte smarthome. Og de smarte produkter øger i den grad muligheden for at brillere i køkkenet, i det lille hjem.

Hjælper med sovsen

– Særligt har vi været glade for vores AEG-ovn med indbygget sous vide. Så er det bare at sætte et stykke kød over inden du tager på arbejde, og så smide den lynhurtigt på grillen eller på en pande når du kommer hjem og så har du et fantastisk, mørt stykke kød, fortæller Henrik Bæk, og uddyber:

– Og så bruger du lige kødsaften,  der er tilbage i en sovs, og så har du altså slået benene væk under gæsterne, griner han.

Du kan læse mere om, hvordan du får succes med sous vide i ovnen her.

Bestiller kaffe med telefonen

Også familiens nye Siemens kaffemaskine er i brug, når der er gæster på besøg.

– Den har en funktion, så du kan indtaste lige den kaffe du vil have på en app, og så laver maskinen det. Det er et sjovt lille trick, at sende telefonen rundt blandt gæsterne, så de kan bestille lige den kaffe de har lyst til, fortæller Christel, inden hun afrunder interviewet:

– Også bare, når vi kun er os to hjemme, er det en fordel, at have den nye kaffemaskine. Den giver os nemlig en mulighed for at prøve nye typer kaffe, vi ikke har prøvet før – og til at tilpasse kaffen efter præcis vores ønsker. Eksempelvis har vi fundet ud af, at Henrik og jeg har forskellig smag i caffe latte. Henrik kan lide den meget varm og med meget mælk – og jeg kan lide den lidt kolderere og med lidt mindre mælk – og med Siemens-maskinen får vi hver især præcis den kaffe vi bedst kan lide.

Mest læste artikler