DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Her SKAL du handle smarte produkter til dit hjem

Når du køber ny elektronik, er der ofte uoverskueligt mange muligheder. Så hvordan kan du være sikker på at foretage det rigtige valg? Hos Expert kan du få den bedste service både før og efter købet. Og køber du ind i butikken er du sikker på at gøre en god handel. Og så kan butikkens eksperter hjælpe dig med, at spare 50% i strøm på dit tv. Læs hvordan her.

FamilienSmart - Expert gør familien mere sikker

Gennem idenyt har en familie på 5 (plus kæledyr) sagt ja til at teste Smart Home produkter af i et helt år for at se, hvordan det kan skabe mere tid i en travl hverdag. Vi kalder dem Familien Smart. I den forbindelse har de fået hjælp fra Expert med at få mere ud af deres nye produkter. Men samtidig har de også fundet ud af, at det faktisk kan være billigere at købe ind i en fysisk butik end på nettet. Og så er der oven i købet ekstra penge at spare, når butikkens ansatte kan indstille udstyret, sådan at du kan spare store mængder strøm.

Prismatch og fordele i den fysiske butik

Vi kender det allesammen. Vi har netop købt et nyt fjernsyn og bagefter finder vi det billigere i en anden butik. Øv! Men hos Expert kan du være sikker på at gøre en god handel. Hvis du finder en tv, computer eller lignende til en bedre pris hos en konkurrent, så matcher Expert prisen.

Og ikke nok med det. Når du køber ind i den fysiske butik, så tilbyder Expert 20% rabat på anbefalet udstyr. Så køber du et nyt fjernsyn får du både prismatch og sparer samtidig 20% på en medfølgende soundbar eller lignende. Så i en tid, hvor vi har vænnet os til, at det altid er billigere at købe ind på nettet – så er det modsatte altså tilfældet her.

“For os er omdrejningspunktet for den gode kundeoplevelse vores fysiske butikker. Det er her vi kan møde kunden i lokalområdet og give en rigtig god rådgivning. Og derfor er det også vigtigt for os, at det netop er i de fysiske butikker, at vi kan give de bedste tilbud” udtaler Franchise Manager Kaj Knudsen fra Expert.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan vores Familien Smart også får glæde de gode muligheder i butikken.

God service er ikke kun mens du handler

Normalt forbinder vi god service med den rådgivning vi får, inden vi køber et produkt. Men i Expert er det vigtigt, at den gode service også fortsætter efter selve købet. Dette er muligt ved hjælp af forskellige typer af serviceaftaler. 

I Familien Smarts tilfælde kan de få hjælp i butikken til få deres meste ud af deres nye TV samt F-Secure sikkerhedspakke. Ved at være med i Familien Smart er mange produkter koblet på WiFi og det skaber en naturlig frygt for hackerangreb. Her skaber F-Secure pakken fra Expert tryghed hos familien, da den sikrer, at alle apparater  (computere, telefon og tablets) ikke er sårbare over for hackerangreb ude fra. F-Secure er en af verdens mest sikre løsninger og passer godt på familiens data, filer og penge. 

F-Secure yder også ekstra sikkerhed for familiens tre børn, der er sikret mod skadeligt onlineindhold. Og hvor Ditte og Brian kan følge og styre hvor meget skærmtid børnene må have fra deres egne telefoner. Med F-Secure serviceaftalen kan familien altid komme ned og få hjælp og vejledning i butikken, da det er en del af et billigt månedligt abonnement.

Viser dit TV de rigtige farver og bruger du for meget strøm?

Da familien var på besøg i Expert så de to forskellige fjernsyn, der viste den samme film med et snelandskab. På den ene skærm var sneen nærmest blå og på den anden skærm var den hvid…. som sne. Forskellen her er, at fjernsynet med den hvide sne var blevet farvekalibreret med Experts udstyr.

Sandheden om fjernsyn er, at de i deres standardindstilling er sat til til at bruge en masse lys og vise stærke farver. For det sælger bedst fjernsynet i en butik. Men det er sjældent det, der virker bedst i ens bolig. Farverne harmonerer ikke med virkeligheden og mængden af lys bruger en masse strøm, der faktisk ikke er brug for. 

“Vi har oplevet, at de fjernsyn som bliver farvekalibrerede faktisk sparer helt op til 50% i strøm. Udstyret vi bruger er lavet af den samme branche, der bringer os de store film og serier. Netop så vi kan opleve dem, som det var instruktørens mening, at de skulle se ud” fortæller Kaj Knudsen. 

Farvekalibreringen af det nye fjernsyn hos Familien Smart foregik i deres hjem, da udstyret også tager højde for, hvor meget lys, der er i det rum, som fjernsynet er placeret i. På den måde bliver det mere behageligt at kigge på.

Er du interesseret i at få farvekalibreret dit fjernsyn, så kontakt din lokale Expert butik. Men du får også lige et godt tip: På mange fjernsyn er der flere forskellige skærmindstillinger. Og skifter du fra “standard” til “film” tilstand, så er det en god start.

Mest læste artikler