DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Mød den nye familien Smart

En familie på fem får i det kommende år forvandlet sit hjem til det ultimative smarthome. Allerede nu er hverdagen blevet nemmere.

Ditte og Brian, deres tre børn samt labrador og dværghamster skal i det kommende år vænne sig til at lyde navnet familien Smart. Familien fra Fyn har nemlig sagt ja til at lade idenyt, Expert og Punkt1 forvandle deres hjem til det ultimative smarthome.

Titlen som familien Smart indebærer blandt andet, at samtlige rum i familiens murermestervilla fyldes med markedets nyeste og mest innovative gadgets, og det er noget, som mor Ditte ser frem til.

– Jeg håber, at vi får en smartere og nemmere hverdag. Der er jo nok at se til med børn, arbejde og fritidsaktiviteter, så det vil være dejligt, hvis teknikken kan hjælpe til, siger hun.

Ditte er sygeplejerske og skal sammen med sin mand Brian, der er selvstændig tømrer, jonglere en travl uge, der udover arbejde byder på håndbold, ridning og fodbold for familiens yngste medlemmer. 

Familien slipper for irriterende lyde

Indtil videre har Ditte og Brian budt velkommen til et Smart Tv og en soundbar fra Samsung, en håndstøvsuger af typen Philips Sticky Vac, samt diverse hårde hvidevarer som køleskab, opvaskemaskine og tørretumbler fra Siemens.

– Vi har også fået en ny kaffemaskine, som med en notifikation på mobiltelefonen fortæller os, hvornår eksempelvis drypbakken skal tømmes. Det er ret smart. Det er især dejligt, at vi slipper for den bippen, som vores gamle apparater udsendte, når de prøvede at fortælle os, at noget var galt, fortæller Ditte.

– Vi er lige begyndt at bruge tingene, og vi skal lige lære at bruge det hele. Men det virker meget lovende indtil videre. Jeg kan for eksempel godt lide Siemens’ app – det er enormt smart, at det hele kan styres fra ét sted, siger Ditte.

Video – her er familien Smart

Familiens rejse ind i smarthome-universet kan følges på idenyt.dk året rundt. Se mere i videoen herunder:

Mest læste artikler