DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Nåede du at se de bedste film fra 2019?

2019 var et rigtig godt filmår med mange nye film af høj kvalitet. Vi har samlet en liste over de film, som du måske er gået glip af i biffen.

Hvis du ikke nåede i biografen og se alle de mange gode film, som 2019 bragte, så kan du stadig nå at se dem. Og de fortjener at blive set på en billedeflade af høj kvalitet og med en lyd, der også lever op til denne standard!

Her er nogle af de bedste film fra 2019.

 1. Parasite
  Filmen handler om en fattig familie, the Kims, som ved snyd og bedrag sniger sig ind på livet af en rig familie. Parasite vandt 4 Oscars til årets Oscar-show. 

 2. Joker
  Historien om hvordan the Joker, Batman’s ærkefjende, blev til. Denne thriller har meget at byde på, men er ikke for de helt små børn. 

 3. Knives Out
  Hele familien er mistænkt, da Harlan Thrombay dør under mystiske omstændigheder. Nu er det en opgave for detektiv Benoit Blanc at opklare sagen!

 4. Avengers: Endgame
  Alle Avengers heltene må samles om et opgør mod alle de ulykker, Thanos forårsagede i den foregående avenger film Infinity War. 

 5. Little Women
  I slutningen af 1800-tallet var det ikke let at være kvinde. Dette er historien om fire unge kvinder, der bryder rammerne for det traditionelle kvindesyn på den tid. Derudover vandt den en Oscar for bedste kostume design. 

Og hvis du ikke har fået dem set i biffen, er det oplagt at se dem hjemme på en af dine streamingtjenester. Men årets bedste film fortjener at blive set på en ordentligt skærm, der får filmen til at udfolde sit fulde potentiale. 

Hvis du overvejer at udskifte dit gamle fjernsyn med en nyere model, kan du få en fantastisk oplevelse med fjernsynet Q85R 4K QLED TV fra Samsung:

Her får du ikke kun et fjernsyn, som har adgang til alle kanaler og streamingtjenester med en og samme fjernbetjening. Du får også en imponerende oplevelse med de helt rigtige stærke og klare farver med funktionen “Al Upscaling”. Med fjernsynets 65” bliver enhver film til en begivenhed for dig og din familie.  

Hvis du er til elegante linjer, som passer perfekt ind i den nordiske indretning, er dette stilfulde fjernsyn noget for dig. QLED blender ind i din bolig på en smagfuld måde ved at generere dekorative mønstre på skærmen, når det er slukket. 

Man kan styre fjernsynet fra Google Home, så hvis du ikke kan finde fjernbetjeningen, så er det i hvert fald ikke et problem, da du bare kan bruge din telefon som fjernbetjening. 

Hvis du elsker film, så er dette fjernsyn perfekt til dig. Alle film burde ses på en skærm som kan leverer den kvalitet, som filmen fortjener. 

Og til et lækkert fjernsyn og en fantastisk billedkvalitet hører selvfølgelig fantastisk lyd. Derfor er en anbefalelsesværdig lydkilde Harman Kardon Citation Soundbar.

Denne lækre trådløse soundbar leverer en utrolig lydoplevelse og har et diskret og lækkert design. Den understøtter alle de features, som fjernsynet tilbyder.
Hvis du er interesseret i surround sound, er det nemt at tilkoble de trådløse surround sound højtalere fra Harman Kardon til soundbaren. Og for at få det sidste element til din hjemmebiograf, så hører en subwoofer med! Så bliver det svært at skelne imellem biografen og din egen stue!

Familien Smart sætter stor pris på høj billedkvalitet, og så elsker de at se en god film sammen. Og derfor har de selvfølgelig fjernsynet QLED i deres stue. Derudover er det også vigtigt, at lyden lever op til denne standard, så der opnås en komplementerende synergi i hele oplevelsen. Og derfor har de selvfølgelig også installeret soundbaren, højtalerne og subwooferen fra Harmon.

Besøg Expert på deres website for at se fjernsynet, soundbaren, højtalerne og subwooferen. Du kan også kontakte Expert for at få vejledning i forhold til hvilke produkter, der ville passe bedst til dig. De tager nemlig højde for alle dine behov.

Mest læste artikler