DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan forlænger du levetiden på dine hvidevarer – og sparer på strømmen

Der er penge at spare, hvis du følger rådene fra Punkt1.

Når vi køber hvidevarer, går tilbudsjagten ind. Men udover at finde den rigtige pris, så er det også vigtigt at få rådgivning til at finde det produkt, der passer bedst – og hvordan man bedst behandler det. Hos Punkt1 fik Familien Smart hjælp til at øge levetiden for deres nye hvidevarer samt et RIGTIG godt tilbud.

Familien Smart er en familie på fire fra Midtfyn, der har sagt ja til at få de nyeste Smart Home produkter installeret i deres hjem for at se, hvordan det kan være med til at gøre hverdagen nemmere.

Blandt produkterne er smarte hvidevarer fra Siemens, der alle kan styres via Home Connect app’en. I andre artikler kan du læse om en genial ovn, en smart forbindelse mellem vaskemaskine og tørretumbler samt hvordan familien mindsker madspild med deres nye køleskab.

Smart servicekit til smart produkter

I deres lokale Punkt1 får familien god rådgivning til, hvordan de sikrer, at deres nye hvidevarer kan holde i mange år og ikke bruger for meget strøm. Glemmer du at rense og afkalke eksempelvis vaskemaskiner og opvaskemaskiner bliver de nemlig mindre energieffektive år efter år.

Punkt1 har gjort det nemt for deres kunder at vedligeholde deres hvidevarer. Med et PRO Servicekit får familien en boks, der indeholder alle de produkter, der skal til for at holde både opvaskemaskine og vaskemaskine godt kørende i et helt år.

Ditte og Brian fra familien Smart har været vant til at afkalke deres hvidevarer, men der er ofte gået lang tid imellem, fordi de glemmer det i en travl hverdag. Men så er det smart, at Punkt1 sender sms og/eller mail, når det er tid til at behandle hvidevaren. På den måde ved familien, hvornår det er tid til f.eks. maskinrens eller afkalkning. Og efter et år kan de hente et nyt Servicekit nede i butikken til et billigt abonnement på kun xx kr. om måneden.

DERFOR er det billigere at handle i butikken hos Punkt1

Ditte og Brian fra Familien Smart er vant til undersøge hvidevarer i butikker og digitalt, før de finder den bedste pris på nettet. Men hos Punkt1 bliver de noget overrasket, når de møder op i butikken. For hos Punkt1 kan alle kunder nemlig få prismatch, så de kan være sikker på at få en given hvidevarer til en lige så god pris som hos konkurrenterne. Og ikke nok med det….

Punkt1 tilbyder også 20% rabat på det 2. køb i butikken – også efter et evt. prismatch. Da det kun er muligt at få prismatch og 20% rabat på det 2. køb i den fysiske butik, så er det altså i dette tilfælde billigere at købe ind i den fysisk butik end på nettet.

Besøg selv din lokale Punkt1, og få kompetent rådgivning både før, under og efter købet. Og med Prismatch er du sikker på at gøre en god handel. Det kan man kalde det bedste af to verdener.

Find din lokale Punkt1 her.

Mest læste artikler