DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan holder du dine fliser fri fra ukrudt – hurtigt, ufarligt og ligetil

Hvis sommergæsterne er på trapperne, og terrassen skal i brug, har den måske behov for en hurtig og effektiv opfrisker. Og at fjerne ukrudt behøver ikke være et heldagsprojekt, som både tager energi og masser af tid - det kan faktisk klares på 10 minutter. Læs med her, og find ud af hvordan du får mere tid i hverdagen til at nyde livet!

Vedligeholdelse af terrassen er ofte en tjans, som er tidsberøvende og svær at komme i gang med. Men der er en måde at gøre det til en sjov beskæftigelse!

Med den rigtige ukrudtsfjerner kan du fjerne ukrudt på en hurtig og effektiv måde og samtidig have masser af tid til at nyde livet på terrasse med god samvittighed.

5 tips til den perfekte og mest effektive ukrudtsfjerner

 1. Drop de farlige kemikalier
  Vi skal være fælles om at passe på naturen og vores grundvand, og derfor er en kemifri måde at fjerne ukrudt på et godt valg. Dette kan gøres med en omgang gammeldags knofedt – men det er tidskrævende og hårdt arbejde. Og hvorfor bruge kemi, tid og energi, når du kan få et flot resultat på 10 minutter med en batteridreven maskine!
 2. Ledningsfri (batteridriven)
  Når du arbejder i haven og vedligeholder terrasse, belægninger rundt om huset eller fliserne i indkørslen, så er det vigtigt at have gode arbejdsforhold, hvilket vil sige, at du skal have mulighed for at arbejde uforstyrret, til arbejdet er klaret. Når du skal vælge din ukrudtsfjerner, er et godt tip derfor at vælge en batteridreven maskine. På den måde undgår du den irriterende ledning, som altid ligger i vejen, og som lige akkurat ikke kan nå fra stik til arbejdsområde. For optimal arbejdseffektivitet er batteri derfor at foretrække.
 3. Spar på tiden
  Det er skønt at få ordnet haven og give fliserne og andre udendørs belægninger en makeover, så det står skarpt og rent, til du tager det i brug. Og hvis arbejdet kan ordnes hurtigt, mister du ikke lysten til det, inden du er færdig. Det er langt mere overskueligt at bruge 10 minutter på at holde rent engang imellem, end at gøre en det til et træls projekt der tager hele din weekend.
 4. Skån din ryg
  Livet er for kort til at slide kroppen og overbelaste knæ og ryg ved at lave hårdt havearbejde. Derfor bør du sørge for, at arbejdet er behageligt, og at du ikke skal kravle rundt på jorden på dine knæ for at udføre det. Det kan du gøre ved at se på vægten af det produkt, du vælger, om du skal skubbe, hive eller bære det, da dette er bevægelser, som ofte overbelaster ryggen. Derudover er justerbare produkter også gode i forhold til forebyggelse af overbelastning. Sørg derfor for at undgå produkter, der tvinger dig til overbelastninger!
 5. Real time technology
  Når du arbejder med batteridrevne maskiner, er den nye Real Time Technology relevant. Denne teknologi er opfundet af Kärcher, og gør det muligt for dig hele tiden at holde øje med brugstiden. Nå du efterfølgende oplader batteriet, så kan man se, hvor lang opladningstid der er før at batteriet er fuldt opladt. Den driftstatus, som Real Time Teknologi giver dig, gør det muligt at planlægge arbejdet og få det ordnet mest effektivt og hurtigst muligt.

– Vedligeholdelse og rengøring er vigtigt for de fleste, men det er de færreste af os der nyder selve arbejdet – det er mere tilfredsstillelsen efterfølgende, når det hele står skarpt. 18V batteri-produkterne er designet til den løbende vedligeholdelse, der skal ordnes hurtigt og effektivt – så du har mere tid til at nyde livet på terrassen, siger Charlotte Bang, som er salgschef i Kärcher.

Familien Smart

Men hvordan finder du et produkt, der lever op til de specifikke anbefalinger for, hvad en god ukrudtsfjerner er?

Familien Smart har testet ukrudtsfjerneren fra Kärcher. Og den har alt og mere til, som kriterierne på listen råder dig til, i valget af ukrudtsfjerner. Du kan se i denne video, hvordan Familien Smart har sparet tid i hverdagen og samtidig fået klaret havearbejdet på en hurtig og effektiv måde ved hjælp af ukrudtsfjerneren fra Kärcher.

Læs om støvsugeren fra Kärcher her, som Familien Smart også får meget glæde af.

Se udvalget af batterier i Kärchers batteri-univers, samt mange flere batteridrevne produkter fra samme serie.

Mest læste artikler