DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan holder du øje med sommerhuset, når du ikke er der

Markedets bedste og billigste løsning til at holde øje med sommerhuset er en dansk og prisvindende opfindelse.

Og hvad er det så for en opfindelse? Det er verdens mindste og smarteste ’adapter’ til din lampe, som har indbygget rumsensorer, lysdæmpning, WiFi og Bluetooth. Smart Adapteren passer til en gammeldags lampefatning (E27), som de fleste har i deres bolig og sommerhus. Smart Adapteren sidder mellem lampefatningen og en helt almindelig 25 kr. LED-pære, hvor den giver dig mulighed for at styre lyset automatisk eller via en app, og samtidig holde øje med temperaturen, herunder frosttemperaturer i sommerhuset, luftigheden og støjniveauet i rummet, hvor den sidder.

Smart Adapteren forbindes og styres via Anyware app’en, som du downloader i iPhone AppStore eller Google Play Store.

Smarter living

Nemmere bliver det ikke

Smart Adapteren har ikke brug for andre produkter såsom en kontrolboks eller lignende, da den forbindes direkte til dit WiFi-netværk, og derfor kan du også følge med på afstand, hvis den sidder i sommerhuset – eller i din bolig, når du er i sommerhuset. Den bruger heller ikke batterier, da den får strøm fra lampefatningen, og du skal ikke bruge værktøj til at komme i gang, da den installeres så let som at skrue en pære i en lampe. Og så er den ovenikøbet gemt af vejen i lampen, så du ikke behøver at kigge på en sensor på væggen eller under loftet hele tiden.

Se mere om Smart Adapteren her.

Indeklima – Indbrud – Røgalarm – Energirådgivning lige ved hånden

Sensorerne i Smart Adapteren er det, der gør produktet rigtig smart og innovativt. Der er
indbygget temperatur og fugtighedssensorer i Smart Adapteren, så du hele tiden kan holde øje med temperaturen og kvaliteten af indeklimaet samt hvor koldt der er i sommerhuset om vinteren, så du forhindrer frostskader. Du får desuden besked hvis du bør lufte ud eller kan spare penge ved at slukke for varmen.

Der er også en lydsensor i Smart Adapteren, som ikke kan optage eller forstå noget, men
udelukkende registrerer støj/aktivitet. Det gør, at du via Anyware app’en kan aktivere ’lytning’ efter din røgalarm, når du ikke er i sommerhuset, og få besked på telefonen – eller sørge for at din sommerhus-nabo får besked – hvis røgalarmen går.

Du kan også lytte efter indbrudstyve, når du ikke er der – eller reelt set er det ’støj’, Smart
Adapteren registrerer og giver dig besked om, hvis du ønsker det, og det behøver jo ikke at være en indbrudstyv. Det kan også være din nabo, udlejningsfirmaet eller en elg!

Familien smart med anyware

En lysdæmper med indbygget bevægelsessensor

I hverdagen er den mest anvendelige funktion og fordel for dig ved lydsensoren, at lyset tænder automatisk, når der kommer nogen ind i rummet, og slukke, når der ikke er nogen.

Det er ligeledes en funktion eller ’rutine’, som du kan slå til og fra i app’en.

Forebyggelse af indbrud

Endnu bedre end at registrere indbrudstyve er det at forebygge indbrud ved at lade tyven tro, at der er nogen hjemme. Funktionen ’Forebyggende Indbrudslys’ vil lyset automatisk og vilkårligt tænde og slukke lyset i det tidsrum, du angiver i app’en, når du ikke er i sommerhuset eller hjemme. Til den funktion er det en fordel at have 2-3 Smart Adaptere installeret, da det så ser mere realistisk ud, at der er nogen hjemme.

Hvor mange Smart Adaptere har jeg brug for?

I sommerhuset er én Smart Adapter nok. Måske kan du med fordel installere en Smart Adapter i din bolig også, så du kan holde øje med den, når du er i sommerhuset.

Lige nu kan man købe et 2-stk Starter Kit med 20% rabat i Anyware’s webshop.

Brug rabatkoden ‘Idenyt20’

Hvordan installerer jeg Smart Adapteren?

Mest læste artikler