DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan støvsuger og vasker du gulvet på én gang

Pak den gamle støvsuger og den besværlige moppe væk. Med Kärchers smarte gulvvasker kan du klare det det hele på én gang og på den halve tid.

Der er ingen grund til at støvsuge, før du vasker gulv – i hvert fald ikke med Kärchers FC 7 gulvvasker, som klarer begge dele i én arbejdsgang. Den batteridrevne gulvvasker opsamler og vasker således alt fra krummer og spildt mælk til hundehår og mudrede fodspor, hvilket betyder, at du kan barbere hele 50 procent af din rengøringstid.

FC 7 Gulvvaskeren vasker samtidig op til 20 procent bedre end rengøring med moppe og spand. FC 7 filtrerer nemlig det beskidte vand fra og opsamler det i en seperat beholder. De fire mikrofiberruller, som kører over gulvet, vasker altså hele tiden med rent vand.

– Det betyder også, at du slipper for at slæbe rundt på en tung vandspand og vride klude op hele tiden, fordi du lader maskinen gøre alt det hårde arbejde, fortæller Charlotte Bang fra Kärcher.

– For eksempel behøver du ikke at bruge knofedt for at skrubbe indtørret snavs væk. Det kan man klare med gulvvaskerens boosterfunktion. Du sparer simpelthen kræfter, tid og ikke mindst vand, siger hun.

Familien Smart tester gulvvaskeren fra Kärcher

Det oplever en fynsk familie på fem også, efter de har sagt ja til at blive den nye familien Smart og lade idenyt, Expert og Punkt1 forvandle deres hjem til det ultimative smarthome. Med gulvvaskeren fra Kärcher bliver der nu støvsuget og vasket gulv på én gang, hvilket sparer den travle familie tid. Især i deres sommerhus, som de i øjeblikket lejer ud. Her tager det kun den halve tid at gøre rent med gulvvaskeren fra Kärcher. 

Herunder kan du se, hvilke erfaringer familien Smart har gjort sig med FC 7 gulvvaskeren fra Kärcher.

Rengør i dybden med en damprenser

Også det allermest vanskelige skidt – som for eksempel skimmelsvamp, sæberester, fedt, olie og lettere kalk – har Kärcher en løsning på, og den kræver tilmed ikke kemikalier. Med damprenseren SC 3 kan du således rengøre alt fra emhætten til komfur, vægklinker og gulv.

Det eneste, du skal gøre, er at hælde vand på SC 3 damrenseren og derefter vente 30 sekunder. Så er vandet varmet op, og du kan begynde at fjerne selv det mest fastgroede fedt og sæberester. Ved hjælp af damptryk og høj varme rengør damprenseren nu i dybden og dræber 99,99 procent af alle almindelige husholdnings bakterier og vira (inklusiv coronavirus).

– Ens badeværelse bliver enormt lækkert, når det har fået en tur med damprenseren, fordi man kan være sikker på, at ikke bare alle bakterier, men også virusser er væk. Man kan både mærke og lugte det bagefter, fortæller Charlotte Bang.

– Og fordi damprenseren bruger damp er den ikke bare klimavenlig og bæredygtig. Den kan også rengøre steder, man normalt ikke lige kan komme til som for eksempel kroge, fuger og sprækker, siger Charlotte Bang.

Det har familien Smart også erfaret, hvilket du kan se i videoen herunder:

SC 3 damprenseren kan bruges på alle typer hårde gulve, mens FC 7 Gulvvaskeren især anbefales til trægulve og sarte gulve, da den er mere skånsom.

Mest læste artikler