DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Velkommen til det forbundne hjem

Tænk hvis alle dine hvidevarer kunne styres med et klik på din smartphone – eller en stemmekommando? Og endda kunne forbindes på kryds og tværs? Det er ikke længere en fjern drøm, men virkelighed, med Siemens Home Connect.

Der tales meget om smarte løsninger i hjemmet i disse år, hvor udviklingen på feltet er begyndt at gå virkelig stærkt. Men tit kan det virke lidt uoverskueligt. Hvordan får man alle de her smarte produkter til at fungere sammen? Hvordan finder man et system, hvor alt hvad de kan bliver udnyttet på bedst mulig måde, så man ikke bare ender med en smart kaffemaskine, der reelt kun bliver brugt til at brygge en god kop på gammeldags manér? Med Siemens Home Connect får du en løsning, hvor alle elementer er skabt til at ‘tale sammen’, og hvor alt betjenes via den samme app. 

En samlet løsning gør det let at spare tid i hverdagen. Står du i supermarkedet og bliver i tvivl om, hvad der egentlig mangler i køleskabet, kan du bare gå ind i din Home Connect-app, der er forbundet med køleskabets to indbyggede kameraer, der hurtigt kan give dig et overblik. Køleskabets nye smarte opbevaringsguide sikrer i øvrigt, at mælkeprodukter, grønt, kød med mere bliver placeret korrekt i køleskabet, så du er sikret den længst mulige holdbarhed. Og skulle du en dag glemme at lukke døren, får du selvfølgelig også besked om det!

Sæt vasken i gang på farten

Også tøj- og opvask bliver lettere. Med opvaskemaskinens Easy Start-program skal du bare indtaste dine opvaskepræferencer og type af service i Home Connect-app’en, så sørger maskinen selv for at anbefale det ideelle program. Du kan starte vasken fra sin smartphone, uanset hvor du befinder dig, og se den aktuelle status undervejs. For nu bare at nævne et par af de mange muligheder med Siemens Home Connect.

Se alle produkter med Home Connect her.

Udover alle de funktioner du kan betjene med din app, kan produkterne også arbejde sammen. For eksempel kan du med det smarte cookConnect-system betjene din emhætte direkte fra kogepladen. Du kan for eksempel vælge effekttrin på emhætten, hvis du har brug for en kraftigere udsugning eller du kan justere belysningen.

Påmindelser om vedligehold 

Du behøver heller ikke længere at tænke over vedligehold af dine produkter. Med Siemens Home Connect får du automatisk en sms når filtrene i emhætten skal skiftes ud eller rengøres, ligesom opvaskemaskinen fortæller, hvornår det er tid at købe nye opvasketabs, eller hvis den er ved at løbe tør for salt og afspændingsmiddel. Den minder dig også om, hvornår det er på tide at foretage rensning af maskinen, så den altid er i topform. 

Selv kaffemaskinen kan indstilles til at gøre opmærksom på, hvornår vandbeholderen er ved at være tom. 

Sjove effekter

Der er selvfølgelig også blevet plads til lidt leg og sjove effekter. For eksempel kan du med emotionLight Pro skifte farve på lyset fra emhætten eller opvaskemaskinen, og dermed ændre stemningen i køkkenet, alt efter hvad humør du er i. Du kan vælge mellem hele 256 farver, så der burde være en til enhver anledning. 

Skræddersyet til dig 

Siemens Home Connect samarbejder med en række producenter, hvis produkter samarbejder gnidningsløst med Siemens’ egne produkter. Du kan for eksempel få sendt dine yndlingsopskrifter til ovnen via RecipeWorld. Så indstiller den selv korrekt og starter opvarmningsprocessen, så du kan gå i gang med at lave mad med det samme du kommer hjem efter en travl dag.  

Med IFTTT – der står for If This Then That – er det muligt at integrere alle dine Home Connect-produkter problemfrit i dit hjem. Og skræddersy dem efter præcis dine behov ved hjælp af en række ‘triggers’, som du selv vælger. Du kan for eksempel sørge for, at din yndlingsmusik starter, når du kommer ind ad døren efter endt arbejdsdag, eller du kan forbinde din kaffemaskine med dit Smart Watch, der registrerer din søvnrytme og sørger for, at morgenkaffen bliver serveret når du vågner – og i den styrke, du nu har behov for. Eller du kan indstille den til at lave en kop, når du har sendt 30 mails! 

Med Amazon Alexa og Google Assist, kan alle Siemens hvidevarer betjenes med din stemme. Med bare en kommando kan du starte vaskemaskinen eller tørretumbleren, forvarme ovnen, tjekke opvaskeforløbet eller få lavet din yndlingskaffe. Eller måske det hele på en gang!

Se alle partnerskaber her.

Kom let i gang 

Siemens Home Connect-appen er gratis og kan downloades fra Apple App Store eller Google Play Store. Den fungerer med alle modeller af smartphones med nyere styresystemer.  

Det er nemt at installere Home Connect med tre enkle trin: 

  • Opret en brugerkonto i appen med dit navn og din e-mailadresse.
  • Forbind Siemens husholdningsproduktet med dit wi-fi-netværk. Home Connect-assistenten på produktet hjælper dig med det.
  • Par produktet med appen. Kom godt i gang, og oplev de overraskende muligheder.

Har du brug for mere hjælp, kan du finde yderligere oplysninger på Home Connects hjemmeside, hvor du også finder en række forklarende videoer, der guider dig igennem processen. 

Gå til Home Connects hjemmeside her.

Se forklarende videoer her.

Mest læste artikler