4 gode app’s til efteråret

Efteråret byder på både hygge, risiko for dårligt vejr og svampejagt. Her er de bedste app's til netop det!

Svampeguide

Efteråret er højsæson for svampejagt. Men som du garanteret ved, er det langt fra alle svampe, der er spiselige – nogle er endda dødsens giftige! Det er derfor vigtigt, at du kan kende forskel på spiselige, ikke-spiselige og giftige svampe, når du er på svampejagt. Det kan ’Svampeguiden’ hjælpe dig med. App’en rummer billeder og beskrivelser af over 60 forskellige svampe og koster 17 kroner i App Store.

Lys efteråret op

Stearinlys skaber hygge og varme her i efteråret. Men vil du slippe for de giftige sodpartikler, så kan du lyse mørket op ved hjælp af app’s. Der findes flere app’s, hvor du kan tænde for forskellige typer lys, få flammerne til at blafre og puste lysene ud igen. Én af disse lys-app’s hedder ’Virtual Candle’ og fås gratis på App Store.

Hyggelæsning

Efteråret indbyder i den grad til indendørshygge. Blandt andet indendørshygge med læsning på sofaen med et dejligt tæppe.

Der findes flere lyd- og E-bogs app’s, som kan forsøde efterårshyggen. Med denne type app kan du læse eller høre lige netop den bog, du vil, uden at anskaffe den i butikken på forhånd.

Der findes blandt andet ’Mofibo’, som har et væld af lyd- og E-bøger. App’en er gratis, men det kræver et abonnement at få adgang til materialerne. Der er en gratis prøveperiode, og derefter opkræves der en månedlig abonnementspris på 129 kroner.  

En anden mulighed er ‘eReolen’, hvor du får adgang til bibliotekets lyd- og E-bøger. App’en er gratis og kræver kun, at du er oprettet som låner på dit lokale bibliotek.

Risiko for glatte veje

På denne årstid kan det være svært at vide, hvornår der er is- og regnglatte veje. Vejret er svingende, og pludselig en morgen er der glat og risiko for ulykker og forsinkelser.

Vær forberedt og opdateret med meldinger om glatføre, seneste saltning, trafik og lignende med ’Vintertrafik’. På Vejdirektoratets App har du mulighed for at gemme ruter eller områder, som du kører i ofte.

App’en er gratis.

Mest læste artikler